Ο Λεωνίδας Χατζηλοΐζου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής (2006) του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «MA in ICT and Education» του Πανεπιστημίου του Leeds (2007). Εργάστηκε ως Project Manager και Instructional Designer στην εταιρία CARDET από το 2007 μέχρι το 2008 και από τότε εργάζεται ως εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Διετέλεσε πρόεδρος της Παγκύπριας Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων της ΠΟΕΔ από το 2012 μέχρι το 2014 και στην παρούσα φάση είναι Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας της Ανεξάρτητης Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών (Α.Κί.ΔΑ).

«Τα πάντα ρει» λέει η γνωστή φράση, θέλοντας να εκφράσει πως ζούμε σε ένα κόσμο συνεχώς μεταβαλλόμενο. Οι ...
That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τον πόλεμο αποφάσισε να συνεχίσει ο Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele, και πάνω στην εξέδρα και με ένα λόγο όλο ένταση, παρουσίασε τους 14.000 νέους στρατιώτες που θα ριχτούν στην συνεχιζόμενη μάχη εναντίον των συμμοριών της χώρας. EPA/Rodrigo Sura

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, ο αριθμός των γεννήσεων στην Ινδία ξεπερνάει τον συνολικό πληθυσμό της Αυστραλίας.

Σήμερα


Σάββατο
26
Νοεμβρίου
2022

Γιορτάζουν : Στυλιανός, Στέργιος, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στέλα, Στέλλα, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

1941
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούζβελτ καθιερώνει την τέταρτη Πέμπτη του μήνα Νοεμβρίου ως «Ημέρα των Ευχαριστιών» στις ΗΠΑ.
1943
Τα γερμανικά στρατεύματα εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 Έλληνες ομήρους.
1998
Ο Τόνι Μπλερ γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου που απευθύνεται στην κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.
2003
Το αεροπλάνο Κονκόρντ πραγματοποιεί την τελευταία του πτήση πάνω από το Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy