dmdemetriouΓεννήθηκα στη Λευκωσία το 1981. Ο πατέρας μου, Μιχαλάκης Δημητρίου, κατάγεται από το Γέρι και η μητέρα μου, Αθηνούλα Δημητρίου, από την Παλουριώτισσα. Αποφοίτησα από το Παγκύπριο Γυμνάσιο το 1999. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία από το 1999 μέχρι το 2001. Σπούδασα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πάτρας (2001-2006). Το 2012 απέκτησα ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκα ως συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Ιωάννη Κασουλίδη για 3 χρόνια (2006-2009). Εργάστηκα επίσης στον εκδοτικό όμιλο SPPMEDIA ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας από τον Ιανουάριο του 2010 ως το Μάιο του 2016.

Στις εκλογές της 22ας Μαΐου 2016 εκλέγηκα Βουλευτής με τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην Επαρχία Λευκωσίας. Υπηρέτησα τη νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού από τα μαθητικά μου χρόνια. Πρόεδρος της ΦΠΚ Πρωτοπορία Πάτρας το 2006, Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πρωτοπορίας το 2007 - 2008, Αντιπρόεδρος της ΝΕΔΗΣΥ από το 2009 μέχρι το 2011. Από τον Οκτώβριο του 2013 είμαι Πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (ΟΝΕ) του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Πιστεύω στην ελευθερία, τον ορθό λόγο, τα ατομικά δικαιώματα, το κράτος δικαίου, την ανοχή, τις ελεύθερες ανταγωνιστικές αγορές και την ανοικτή κοινωνία. Είμαι νυμφευμένος με την Ντίνα Πέγκα και έχουμε μία κόρη, την Αθηνά.

Follow me: @dmdemetriou

Load More


Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Έντμοντον, Καναδάς: Κρυστάλλοι πάγου σχηματίζονται πάνω από ένα αυτοκίνητο, καθώς η ακραία ψύχρα καταλαμβάνει την περιοχή, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν έως -29°C. Artur Widak/Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα κιλτ, οι γκάιντες, ο αρνίσιος πατσάς, το βραστό κουάκερ, το ουίσκι και το παραδοσιακό μάλλινο σκοτσέζικο ένδυμα δεν προέρχονται από τη Σκοτία.

Σήμερα


Παρασκευή
21
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Άξια, Άξιος, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδοξία, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Δόξα, Ορθούλα

1848
Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το «Κοινωνικό Μανιφέστο»
1952
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου καταργεί τις αστυνομικές ταυτότητες για τους πολίτες της.
1960
Η επαναστατική κυβέρνηση της Κούβας αποφασίζει την εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων.
1972
Πραγματοποιείται η ιστορική επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ρίτσαρντ Νίξον στην Κίνα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy