eiriniΓεννήθηκα στη Λεμεσό και μεγάλωσα στη Λευκωσία.Είμαι παντρεμένη με τον Άντρο Παπαπαύλου και έχουμε δυο αγόρια. Σπούδασα δημοσιογραφία και συνέχισα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία.
Εργάστηκα ως δημοσιογράφος στο συγκρότημα της εφημερίδας "Ο Αγών", στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία". Διετέλεσα διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του τουριστικού Οργανισμού Louis. Εργάστηκα για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ΡΙΚ, απο το 1987 - 1994,για την τηλεόραση του "Λόγου" από το 1994 - 1996 και για την τηλεόραση του Αντέννα από το 1998 - 2001.
Το 2002 επέστρεψα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα. Έχω την ευθύνη, τα τελευταία έξι χρόνια για την έρευνα ,τη δημοσιογραφική επιμέλεια και την παρουσίαση, της πολιτικής εκπομπής "Το Συζητάμε" η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα Βράδυ στις 22.30.
Το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο " Όσα Συζητήσαμε" ενώ στις 12/ 1 έγινε η παρουσίαση του δεύτερου μου βιβλίου , "Οι Λευκές Σελίδες του Κυπριακού", από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το 2011 εκλέγηκα βουλευτής Λευκωσίας με το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

Load More

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Σάββατο
27
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

Γιορτάζουν :Λάζαρος, Λάζος

1810
Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν συνθέτει το διάσημο κομμάτι "Für Elise".
1981
Κυκλοφορεί το πρώτο ποντίκι από την Xerox PARC.
1992
Σχηματίζεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας από την ένωση Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy