Ο Λέανδρος Σαββίδης έχει σπουδάσει κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο ΜΜU, ακολούθως ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική και κοινωνική θεωρία στο πανεπιστήμιο του Sussex.

Έχει δουλέψει σε ΜΚΟ προσφέροντας υπηρεσίες σε μετανάστες, και είναι συμπαραγωγός στο επερχόμενο φιλμ ανεξάρτητης παραγωγής “evaporating borders». Επιπλέον, έχει πέρασει και ένα μικρό διάστημα σαν ραδιοφωνικός παρουσιαστής της εκπομπής «στο περιθώριο» στο ραδιόφωνο του CCMC.

 

Αυτή την στιγμή εκπονεί το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο του Leicester, στον  τομέα της διαχείρισης εναλλακτικών οικονομιών και τεχνολογιών παραγωγής.

 

Tweets: @LeaSavvides

 

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

skkaskask

Η μητέρα του πράσινου δράκου. Δεύτερο κόμμα οι Πράσινοι στην Γερμανία και η Γερμανίδα Ska Keller του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Πρασίνων συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες. Η Keller είναι μια από τις υποψήφιες για την θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. EPA/OLIVIER HOSLET

Ήξερες ότι...

Πριν από το 1800, δεν υπήρχε ξεχωριστό παπούτσι για το δεξί και το αριστερό πόδι.

Σήμερα


Δευτέρα
27
Μαΐου
2019

Γιορτάζουν : Αλύπιος, Αλυπία

1703
Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
1895
O Όσκαρ Ουάϊλντ φυλακίζεται για σοδομισμό
1995
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστοφερ Ρηβ μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω, μετά από πτώση από το άλογό του, σε αγώνα ιππασίας.
2006
Γίνεται σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ιάβα, με 6.600 νεκρούς

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter