Z TziarrasΟ Ζήνωνας Τζιάρρας ανακυρήχθηκε διδάκτωρ Πολιτικής & Διεθνών Σπουδών από το University of Warwick με ειδίκευση στη θεωρία Διεθνών Σχέσεων, την τουρκική εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις της Μέσης Ανατολής. Κατέχει πτυχίο στις Μεσογειακές Σπουδές και Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές Σπουδές από το University of Birmingham. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια διεθνούς ασφάλειας και την επίλυσης συγκρούσεων στο Πανεπιστήμιο του Δελχί, Ινδία και στο Πανεπιστήμιο Koç της Κωνσταντινούπολης και είναι συν-ιδρυτής και συν-επιμελητής του ηλεκτρονικού περιοδικού The Globalized World Post. Συνεργάζεται με το ινστιτούτο Strategy International ως εμπειρογνώμωνας Εξωτερικής Πολιτικής & Μέσης Ανατολής και με το The Europe Levant Observatory της Διπλωματικής Ακαδημϊας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ως αναλυτής Διεθνούς Ασφάλειας & Τουρκίας. Μεταξύ άλλων δημοσιεύσεων, συνεπιμελήθηκε το βιβλίο Κυπριακή Δημοκρατία: Διαστάσεις Εξωτερικής Πολιτικής (University Studio Press, Θεσσαλονίκη, 2013). Twitter: @ZenonasTziarras. Ιστοσελίδα: zenonas-tziarras.net.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Παρασκευή
26
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Γιορτάζουν :Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα, Γλαφυρός

1607
Οι πρώτοι Βρετανοί άποικοι αποβιβάζονται στην βόρειο Αμερική, στις ακτές της σημερινής Βιρτζίνια..
1902
Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Νιούτον Χιθ μετονομάζεται σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
1933
Ιδρύεται η Γκεστάπο, η μυστική αστυνομία του ναζιστικού καθεστώτος.
1986
Στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Τσερνόμπιλ, στη Σοβιετική Ένωση, σημειώνεται έκρηξη, με αποτέλεσμα το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα στην Ιστορία.
1994
Διεξάγονται οι πρώτες πολυφυλετικές εκλογές στη Νότιο Αφρική.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy