Diplaros. Reloaded. Του Λεόντιου Φιλοθέου

«Προεδρική χάρη σε παιδεραστές…»

Πες μας Ευθύμιε.

«Ξέρετε;» (γελάκι)

Όχι δεν ξέρουμε Ευθύμιε μου, πες μας. Είμαστε όλο αυτιά. Αυτό περιμένουμε.

«Και δεν θα δικαιολογήσω την Προεδρία…»

Μπράβο Ευθύμιε. Δεν στο είχα. Καλά το πας…

«…λέγοντας αυτό έγινε και στο παρελθόν, που έγινε στο παρελθόν γιατί είναι μια διαδικασία που γίνεται…»

Χμμμ. Ψέμα Ευθύμιε. Φυσικά, ψεύτης και συκοφάντης με βούλα του Δικαστηρίου, χαρακτηρίστηκες και στο παρελθόν. Αλλά δεν θα κολλήσουμε εδώ. Αφού δεν θα δικαιολογήσεις την Προεδρία, θα το αφήσω πίσω αυτό.

«Εγώ θα πω, ΜΠΡΑΒΟ στην Προεδρία…»

CUUUUTTTT. Τι θα πεις στην Προεδρία; Πάμε ξανά.

«Εγώ θα πω, ΜΠΡΑΒΟ στην Προεδρία…»

CUUUUUTTT. Έχω παραισθήσεις. Κάτι με πείραξε φαίνεται…

«Εγώ θα πω, ΜΠΡΑΒΟ στην Προεδρία, γιατί εξ αφορμής αυτού του προβλήματος και του λάθους που έγινε, επιτέλους θα ρυθμίσουμε ΚΑΙ αυτό το ζήτημα»

Μπράβο; Στην Προεδρία; Πρόβλημα η απελευθέρωση παιδεραστή; Μικρολαθάκι δηλαδή. Άρα ευκαιρία να ρυθμίσεις ΚΑΙ αυτό το ζήτημα. Όπως ρύθμισες ΚΑΙ τα αγρινά; Μπράβο; ΜΑ ΜΠΡΑΒΟ;

MEA CULPA

Η αυτοκριτική είναι συστατικό στοιχείο της βελτίωσης και της προόδου. Κι εγώ οφείλω λοιπόν να κάνω τη δική μου αυτοκριτική. Γιατί όταν πριν 2 χρόνια, Σεπτέμβριος ήταν και πάλι, του 2016, ο Ευθύμιος Δίπλαρος δήλωνε κατά λέξη…

To δεύτερο γεγονός είναι ότι λόγω επίσης του υπερπληθυσμού και του γεγονός ότι δεν υπάρχει έλεγχος στα αγρινά, γίνονται αιμομιξίες ανάμεσα στα αγρινά, δυστυχώς υπάρχουν ασθένειες, και πολλά από αυτά είναι ψόφια στους δρόμους των κοινοτήτων. Αντιλαμβάνεστε με κίνδυνο ασθενειών.»

…καλώντας μας ουσιαστικά να τα τρώμε, για να μην πηδιούνται ασύστολα, θεώρησα την τότε δήλωση τόσο μνημειώδη που κάλεσα όπως την κρατήσουμε για να την εντοπίσει ο ιστορικός του μέλλοντος θεωρώντας ότι το τερμάτισε.  

Mea culpa λοιπόν. Διότι αν το τερμάτισε μια φορά τότε, όταν μοιράζεις συγχαρίκια στην (κουμπαρό) ΠΡΟΕΔΡΙΑ, επειδή έδωσε προεδρική χάρη σε παιδεραστή τάχα για να διορθώσει το πρόβλημα, και ο οποίος παιδεραστής κατοικεί πλέον κοντά στο θύμα του τότε κατατάσσεσαι μετά τιμής και δόξας στο Πάνθεο της απύθμενης και αήττητης όπως επιβεβαιώνεται διαχρονικά βλακείας.

Επιπλέον τούτου, κερδίζεις επάξια και μια θέση στο λεξικό δίπλα στην -αργκό χρήση- της λέξης γλείψιμο.

Στο κάτω-κάτω, οι παιδεραστές δεν είναι και τίποτα δάσκαλοι για να τους απειλούμε με μέτρα, έτσι Ευθύμιε;

Άρα και η δήλωση αυτή, πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Προτείνω λοιπόν, όλες αυτές τις αλήστου μνήμης τοποθετήσεις τόσο του Δίπλαρου αλλά και άλλων Διπλαροειδών της εποχής μας, να τις τυπώνουμε και να τις τοποθετούμε σε επιχορηγημένα «ημέτερα» ουροδοχεία Body Jane, σε σχήμα σκυφτής χυμώδους γυναίκας, και να τα θάβουμε σε διάφορα σημεία του νησιού.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο, οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος θα διαπιστώσουν πως αντιλαμβανόμασταν εμείς σήμερα τις έννοιες έργο τέχνης, την γλυπτική και τη γλυφτική μαζί, τη λογοτεχνία και την πολιτική. 

Τα ευρήματα αυτά, θα  μπορούν κάλλιστα να εκτίθενται σε μουσεία, για να διδάσκονται οι μελλοντικές γενιές για τους προγόνους τους και να μας μουντζώνουν ασύστολα.

Υστερόγραφο.

Ανοίγει το στόμα του, και όποιον πάρει ο χάρος. Τα βάζει με αγρινά. Συκοφαντεί χωρίς ίχνος ντροπής. Μπλέκει αγρινά με δασκάλους, και αναφέρεται ψευδώς, σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα σχολεία σκορπώντας τον πανικό. Και ως επιστέγασμα, το ΜΠΡΑΒΟ.

To θέμα δεν είναι προσωπικό. Καθόλου. Ο Ευθύμιος Δίπλαρος είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης εκλελεγμένος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην επαρχία Λεμεσού, πρωτοκουμπάρος του Προέδρου και πρώτο βιολί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κι αφού ο Δημοκρατικός Συναγερμός ουδέποτε διαχώρισε τη θέση του είτε από αυτόν, είτε στο παρελθόν και από άλλα απαράδεκτα σε δηλώσεις στελέχη του, κι αφού ένας συνδικαλιστής με τις βλακείες που γράφει σύμφωνα με τη δική τους λογική, εκφράζει 13000 άλλους εκπαιδευτικούς, τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι και ο Ευθύμιος Δίπλαρος εκφράζει απόλυτα τις θέσεις του δικού του κόμματος και της κυβέρνησης την οποία με τόσο πάθος εκπροσωπεί.

Κατακρίβεια, μια χαρά αξίζει ο ένας στον άλλο. ΜΠΡΑΒΟ.

Γράφει: Λεόντιος Φιλοθέου

Follow@leontios_


Φωτογραφία της ημέρας

gliptooo

Γλυπτό. Τεράστιο, φουσκωτό και ξαπλωμένο στην προβλήτα του Χονγκ Κονγκ. Το γλυπτό έργο του KAWS, ονομάζεται «Holiday» και θα επιπλέει στα νερά του λιμανιού. Με αυτή την αφορμή ο καλλιτέχνης δημιούργησε και μικρές κούκλες αντίγραφο του γλυπτού που μπορεί κανείς να αγοράσει διαδικτυακά. EPA/HARIMAOLEE / HANDOUT EPA-EFE

Ήξερες ότι...

Όταν το 1694 πέθανε η βασίλισσα Μαρία Β’, όλοι οι βρετανοί δικηγόροι, σε ένδειξη πένθους, φόρεσαν μαύρες τηβέννους. Τις φορούν μέχρι σήμερα...

Σήμερα


Σάββατο
23
Μαρτίου
2019
Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1839
Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η έκφραση ΟΚ (oll korrect) στην εφημερίδα Boston Morning Post.
1857
Η Ελίσα Ότις δημιουργεί τον πρώτο ανελκυστήρα, που μπαίνει σε λειτουργία στη Νέα Υόρκη.
1903
Οι αδελφοί Ράιτ παρουσιάζουν το δημιούργημα τους, που έμελλε να κατακτήσει τους αιθέρες και να εκμηδενίσει τις αποστάσεις, το αεροπλάνο.
1913
Ο Μπενίτο Μουσολίνι ιδρύει το φασιστικό πολιτικό του κίνημα στο Μιλάνο της Ιταλίας.
1992
Σημειώνεται ο 6.000.000ός πόντος στο NBA.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy