fbpx

con chrΘα ήθελα να πω λίγα λόγια για εμένα ώστε να με γνωρίσετε καλύτερα. Γεννήθηκα το 1959 στο Παραλίμνι. Σπούδασα Οικονομικές και Νομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το οποίο αποφοίτησα το 1981. Στην συνέχεια πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Management and Design of Efficient Organization.

Το 1996 αποφοίτησα από την LIMRA, παίρνοντας τον τίτλο LUTC FELLOW και ακολούθως το 2009 το Chartered Insurance Agency Manager.

Εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση Αβραάμ Πιττάκης & Υιοί από το 1982 όπου το 1996 εκλέχθηκα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι το 2006. Επίσης, εργάστηκα στις Δασικές Βιομηχανίες Κύπρου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2009 μέχρι και το 2014. Από το 1983 μέχρι και σήμερα είμαι Διευθυντής της Metrolife Insurance και από το 1989 Ανώτερος Διευθυντής της Eurolife Ltd στην Λάρνακα.

Οργανώθηκα στο Δημοκρατικό Κόμμα από το 1975 ως μέλος της Νεολαίας όπου συμμετείχα ενεργά. Το 1976 ήμουν Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Νεολαίας Παραλιμνίου και το 1983 Βοηθός Επαρχιακός Γραμματέας Νεολαίας Αμμοχώστου. Το 1992 ανέλαβα τα ηνία της Προεδρίας της Νεολαίας Αμμοχώστου και δύο χρόνια αργότερα έγινα Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗ.ΚΟ Αμμοχώστου.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είχαν ως αποτέλεσμα για ένα χρονικό διάστημα να τοποθετήσω την πολιτική σε δεύτερη μοίρα. Όχι όμως τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Όχι όμως την κοινωνία και την ανάγκη για ριζικές αλλαγές.

Στις εσωκομματικές εκλογές του 2014 τα μέλη του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου με τίμησαν με αποτέλεσμα να με εκλέξουν Πρόεδρο της Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗ.ΚΟ Αμμοχώστου.

Είμαι ένας άνθρωπος με πολλές ανησυχίες που βρίσκομαι κοντά στους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων. Εργάζομαι σκληρά για την εξάλειψη της σήψης και της διαφθοράς αλλά και για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις μονογονεικές οικογένειες, τους φτωχούς. Πιστεύω ότι είμαι προασπιστής των δικαιωμάτων των γυναικών και υπέρμαχος κατά της βίας. Στην σημερινή εποχή που τα θέματα της οικονομίας είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος θεωρώ ότι με τις γνώσεις μου μπορώ να συμβάλλω καταθέτοντας προτάσεις για την ευημερία του τόπου.

Η εργατικότητα, η σύνεση και η συνέπεια είναι τα κύρια στοιχεία που χρειάζεται μια κοινωνία για να βελτιώνεται συνεχώς και να γίνεται καλύτερη.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Η βίλα των σκουπιδιών. Σπίτια που επιπλέουν, με πισίνα και όλες τις ανέσεις κατασκευάζουν στην Ακτή του Ελεφαντοστού. Μέγα συστατικό και μυστικό; Οτι φτιάχνεται αποκλειστικά από πλαστικά μπουκάλια και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά. REUTERS/Luc Gnago

Ήξερες ότι...

Το σεξ μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 μέχρι 12 ώρες.

Σήμερα


Τρίτη
19
Νοεμβρίου
2019
Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας

Γιορτάζουν : Κανένας

1443
Ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάζεται σε ένα νησί, που είχε εντοπίσει την προηγούμενη μέρα, και το ονομάζει San Juan Bautista (Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής). Αργότερα το νησί μετονομάστηκε σε Πουέρτο Ρίκο.
1943
Γερμανικά στρατεύματα επιτίθενται εναντίον της Σάμου. Επειδή η τροπή των επιχειρήσεων ήταν δυσμενής, το Στρατηγείο της Μ. Ανατολής διατάζει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς Κομάντος να εκκενώσουν το νησί. Κατά την εκκένωση, μαζί με τις παραπάνω δυνάμεις, μεταφέρθηκαν στην Τουρκία 12.800 Έλληνες πρόσφυγες και 8.000 Ιταλοί.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy