antonis xajikiriakou

Βαλεντίνος Πολυκάρπου

Ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου είναι Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στη μελέτη της εκλογικής συμπεριφοράς. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Πολιτικών Επιστημών Γαλλίας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στην Εκλογική Συμπεριφορά από το Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών Παρισιού και πτυχίου Πολιτικών Επιστημών από το τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι, επίσης, απόφοιτος του Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.
Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΝΕ), Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου, μέλος της Φ.Ε.ΑΤΙ και της Φ.Ε.ΠΑΝ. Υπήρξε εκλελεγμένος εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Από το 2006 εργάζεται ως επαγγελματικό στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ με ευθύνη το Γραφείο Επικοινωνιακής Πολιτικής της Κ.Ε. ΑΚΕΛ.
Εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΑΚΕΛ στο 21ο Συνέδριο το 2010 και διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2002 μέχρι το 2012.
Από το 2006 είναι εκλελεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου και μέλος της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ASTRA από τον Ιούνιο του 2010.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Πλήθη συγκεντρώνονται για να δουν ένα νέο έργο του Banksy - ένα στένσιλ ενός ανθρώπου και φύλλα δέντρου ψεκασμένα με σπρέι σε έναν τοίχο πίσω από ένα δέντρο χωρίς φύλλα - κοντά στο Finsbury Park στο βόρειο Λονδίνο. Adrian Dennis/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

Σήμερα


Τρίτη
19
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Δαρεία, Δάρα, Δάρω, Χρύσανθος, Χρυσάνθη, Χρυσανθίς

1915
Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά ο Πλούτωνας, δίχως όμως να αναγνωριστεί ως πλανήτης.
1919
Ο αστεροειδής 911 Αγαμέμνων ανακαλύπτεται από τον Καρλ Βίλχελμ Ράινμουθ, που παρατηρεί από τη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.
1932
Εγκαίνια της Γέφυρας του Σίδνεϋ.
1947
Πρώτη εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ, στον αγώνα Τουρκία - Ελλάδα (30-34).
1964
Πρωτολειτουργεί το μεγάλο τούνελ των Άλπεων, που συνδέει την Ελβετία με την Ιταλία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy