fbpx

11073557 933254573365457 7342695111222780168 nΟ Παντελής Α. Ποιητής , γεννήθηκε στις 13/4/1994 και κατάγεται από τη Λάρνακα. Γονείς του ο Ανδρέας και η Σύλβια Ποιητή. Σπουδάζει Νομική στο Middlesex University London , ενώ παράλληλα εμπλέκεται ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα σε Κύπρο και Αγγλία . Από τα μαθητικά του χρόνια επιδίωξε την πολιτική δράση και ηγήθηκε της Μαθητικής Κίνησης του ΔΗ/ΣΥ στη Λάρνακα. Σαν φοιτητής ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΦΠΚ Πρωτοπορία ΗΒ και στις φοιτητικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2015 , εκλέγηκε Πρόεδρος της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου ( ΕΦΕΚ ΗΒ ). Δημοσιοποίησε πολλές φορές τις θέσεις του τόσο στον τύπο , όσο και σε δημόσιες παρεμβάσεις. Συμμετείχε σε Ευρωπαικά Προγράμματα και διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας με τη φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας - ΟΝΝΕΔ. Πολιτικό του πρότυπο ο αείμνηστος Τάσος Μητσόπουλος , με τον οποίο τους ένωνε μια πολύ στενή φιλία και μια αμοιβαία πολιτική ταύτιση. Ο Παντελής χαρακτηρίζεται από πραότητα χαρακτήρα , αδερφικότητα με τους συναγωνιστές και τους φίλους του και αφοσίωση στα καθήκοντα και την οικογένεια του. Πολιτικά είναι φιλελεύθερος , εύκολα εξωτερικεύει τις απόψεις του και εστιάζει συνήθως στη ρεαλιστική όψη πραγμάτων , στην επαναπροσέγγιση στο κυπριακό , καθώς και στην ανάγκη κοινωνικής αλλαγής κάτω από τη σκέπη της Ευρωπαικής οικογένειας.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

poumastompanio

Ενα πούμα στο μπάνιο. Η περίπτωση της οικογένειας στην Καλιφόρνια είναι μάλλον διαφορετική. Την ζέστη θέλησαν να αντιμετωπίσουν και άφησαν τις πόρτες ανοιχτές για να δροσιστούν οι ένοικοι του σπιτιού στη Sonora. Ξαφνικά το βράδυ βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ζώο και έντρομοι (ζώο και άνθρωποι) έτρεξαν να κρυφτούν. Τελικά με την επέμβαση των αστυνομικών ο επισκέπτης έφυγε από το παράθυρο αφού πρώτα είχε κάνει μαντάρα το μπάνιο προς το σπίτι του.(California Department of Fish and Wildlife via AP)

Ήξερες ότι...

Όταν το 1694 πέθανε η βασίλισσα Μαρία Β’, όλοι οι βρετανοί δικηγόροι, σε ένδειξη πένθους, φόρεσαν μαύρες τηβέννους. Τις φορούν μέχρι σήμερα...

Σήμερα


Παρασκευή
20
Σεπτεμβρίου
2019

Γιορτάζουν : Ευστάθιος, Στάθης, Ευσταθία, Σταθούλα, Σταθάς, Σταθάκος, Σταθία, Ευσταθούλα, Θεοπίστη

1378
Παπικό Σχίσμα. Ομάδα καρδιναλίων που αντιτίθενται στον Πάπα Ουρβανό ΣΤ συναντώνται στο Φόντι και εκλέγουν τον Κλήμη Ζ αντιπάπα.
1644
Ο Αυτοκράτορας Σουντζί της Κίνας μεταφέρει την πρωτεύουσα από την Σενγιάνγκ στο Πεκίνο.
1697
Συνθήκη του Ράισβικ. Τελειώνει ο πόλεμος της Μεγάλης Συμμαχίας.
1904
Πτήση του αεροπλάνου «Φλάειρ ΙΙ» των αφών Ράιτ.
1946
Διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Καννών
1960
Διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου.
1979
Πραξικόπημα. Ανατρέπεται ο Ζαν Μπεντέλ Μποκάσα από τον Νταβίντ Ντακό. Ανακηρύσσεται η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
1981
Με στρατιωτικό πραξικόπημα στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ανατρέπεται ο Πρόεδρος Ντακό.
1999
Από σεισμό 7,6 Ρίχτερ στην Ταϊβάν σκοτώνονται 2.295 άτομα .
2003
Σε δημοψήφισμα που γίνεται στη Λετονία, εγκρίνεται η ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Το 67% ψήφισε υπέρ της ένταξης και μόνο το 32% κατά.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy