11073557 933254573365457 7342695111222780168 nΟ Παντελής Α. Ποιητής , γεννήθηκε στις 13/4/1994 και κατάγεται από τη Λάρνακα. Γονείς του ο Ανδρέας και η Σύλβια Ποιητή. Σπουδάζει Νομική στο Middlesex University London , ενώ παράλληλα εμπλέκεται ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα σε Κύπρο και Αγγλία . Από τα μαθητικά του χρόνια επιδίωξε την πολιτική δράση και ηγήθηκε της Μαθητικής Κίνησης του ΔΗ/ΣΥ στη Λάρνακα. Σαν φοιτητής ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΦΠΚ Πρωτοπορία ΗΒ και στις φοιτητικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2015 , εκλέγηκε Πρόεδρος της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου ( ΕΦΕΚ ΗΒ ). Δημοσιοποίησε πολλές φορές τις θέσεις του τόσο στον τύπο , όσο και σε δημόσιες παρεμβάσεις. Συμμετείχε σε Ευρωπαικά Προγράμματα και διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας με τη φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας - ΟΝΝΕΔ. Πολιτικό του πρότυπο ο αείμνηστος Τάσος Μητσόπουλος , με τον οποίο τους ένωνε μια πολύ στενή φιλία και μια αμοιβαία πολιτική ταύτιση. Ο Παντελής χαρακτηρίζεται από πραότητα χαρακτήρα , αδερφικότητα με τους συναγωνιστές και τους φίλους του και αφοσίωση στα καθήκοντα και την οικογένεια του. Πολιτικά είναι φιλελεύθερος , εύκολα εξωτερικεύει τις απόψεις του και εστιάζει συνήθως στη ρεαλιστική όψη πραγμάτων , στην επαναπροσέγγιση στο κυπριακό , καθώς και στην ανάγκη κοινωνικής αλλαγής κάτω από τη σκέπη της Ευρωπαικής οικογένειας.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τορζόκ, Ρωσία: Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, επισκέπτεται το 344ο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορικών Πληρωμάτων Στρατιωτικής Αεροπορίας για την εκπαίδευση στη μάχη και την μετάβαση στην περιοχή του Τβερ. Mikhail Metzel/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στην αρχαία Ελλάδα ο άνηθος χρησιμοποιόταν, μεταξύ άλλων, για το στεφάνωμα των νικητών και με το αιθέριο έλαιό του αλείφονταν οι αθλητές γιατί το θεωρούσαν μαλακτικό και τονωτικό των μυών.

Σήμερα


Παρασκευή
29
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1549
Ιδρύεται η πόλη Σαλβαντόρ ντα Μπαΐα, η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας.
1799
Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης ψηφίζει νόμο με στόχο την σταδιακή κατάργηση της δουλείας.
1864
Η Αγγλία ανακοινώνει ότι παραχωρεί τα Επτάνησα στην Ελλάδα, ως προίκα στον νέο βασιλιά Γεώργιο Α.
1901
Πρώτες κοινοβουλευτικές εκλογές στην Αυστραλία.
1974
Το διαστημόπλοιο Μάρινερ 10 παίρνει τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες από τον πλανήτη Ερμή.
2004
Οι εξής χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ εισέρχονται στο ΝΑΤΟ: Βουλγαρία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία.
2006
Ο Ισμαήλ Χανίγια, ανώτατος πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, αναλαμβάνει επίσημα Πρωθυπουργός της Παλαιστίνης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy