Έρευνα για την Χαρτογράφηση της Ποιότητας των Υπηρεσιών Προδημοτικής και Φροντίδας στην Κύπρο


Έρευνα για την Χαρτογράφηση της Ποιότητας των Υπηρεσιών Προδημοτικής και Φροντίδας στην Κύπρο
Διευθυντές/Διευθύντριες Δημόσιων, Κοινοτικών και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων Θέμα: Έρευνα για την Χαρτογράφηση της Ποιότητας των Υπηρεσιών Προδημοτικής και Φροντίδας στην Κύπρο

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Wistow, Αγγλία: Ο λαβύρινθος του Wistow έχει σχεδιαστεί ώστε να απεικονίζει την επταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον στη στάση της ρίψης ακοντίου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Jacob King/PA

Ήξερες ότι...

Μεταξύ 1666 και 1766, 250.000 Αφρικανοί σκλάβοι πέθαναν διασχίζοντας τον Ατλαντικό κατά τη μεταφορά τους στις αποικίες της Αμερικής. Η θνησιμότητα του «φορτίου» σε κάθε ταξίδι ήταν 10-12%.

Σήμερα


Τετάρτη
24
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Αθηναγόρας

1567
Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
1923
Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.
1974
Άφιξη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αθήνα με το αεριωθούμενο αεροπλάνο της γαλλικής προεδρίας το οποίο έθεσε στη διάθεση του ο γάλλος πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ Εσταίν, στενός προσωπικός του φίλος. Η άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή σήμανε και το τέλος της 7ετούς στρατιωτικής χούντας στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy