GuruPolitico: Παράλογα πράγματα…


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Παράλογα πράγματα…

Ζητώ από ένα «συντροφάκι» να μου το εξηγήσει: Πως γίνεται ρε παιδιά, πέντε χρόνια τώρα να κτίζετε την αντιπολιτευτική σας επιχειρηματολογία στους χειρισμούς που έκανε ο Αναστασιάδης στο Κρανς Μοντανά και την ίδια στιγμή να προκρίνετε την υποψηφιότητα ενός από τους πλέον στενούς του συνεργάτες στις συγκεκριμένες συνομιλίες; Και μην μου πείτε ότι ο Μαυρογιάννης ήταν απλώς διεκπεραιωτής, διότι θα σας παραπέμψω στις δεκάδες δημόσιες τοποθετήσεις του τέως Γενικού σας Γραμματέα, αλλά και του κυρίου Τσιελεπή, τους οποίους όχι απλώς ακυρώνετε, τους εξευτελίζετε!

Θα μου πείτε, «ο Μαυρογιάννης έκλαψε μαζί με τον Ναμί». Να γελάσω τώρα, ή να το αφήσω σε 10 μήνες, όπως ακριβώς έπραξε κι ο διαπραγματευτής; Διότι αν ο κυρ Αντρέας διαφωνούσε με τους χειρισμούς Αναστασιάδη ή είχε συνειδησιακό πρόβλημα, γιατί έμεινε δίπλα στον Πρόεδρο; Γιατί δεν διαχώρισε τη θέση του και δεν επέστρεψε όμορφος κι ωραίος στο γραφείο του στο ΥΠΕΞ; Και μην ακούσω ότι παραιτήθηκε έστω και τώρα, διότι θα σας θυμίσω τις δηλώσεις Πελεκάνου, ο οποίος τόνισε ότι ο Μαυρογιάννης θα βρίσκεται στη θέση του μέχρι τις 15 του μήνα που λήγει ο διορισμός του. Απλά ο άνθρωπος είδε φως και μπήκε. Θεωρείτε αλήθεια ότι η συμπεριφορά αυτή αρμόζει σε άτομο, ικανό να χειριστεί τις τύχες αυτού του τόπου; Μπορεί ένας «his master voice» σε χρόνο ντετέ να πλασαριστεί ως ηγέτης; Πέραν τούτου, τι γνωρίζετε για τις απόψεις του κ. Αντρέα για τα κοινωνικά, οικονομικά, εργατικά, περιβαλλοντικά ζητήματα; Τον ακούσατε ποτέ να καταθέτει θέσεις και προτάσεις;

«Αχ ρε σύντροφε», προσπαθώ να βρω επιχειρήματα για να δικαιολογήσω την επιλογή σας, αλλά όλα χτυπούν πάνω στον τοίχο της λογικής. Εκτός βέβαια αν σε όλη αυτήν την ιστορία με τον Μαυρογιάννη υπάρχει «αθέατη πλευρά», οπότε σηκώνω τα χέρια…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Στην δημοσιότητα βρέθηκαν και πάλι οι βίσονες για όλους τους λάθος λόγους καθώς δεύτερη επίθεση δέχθηκαν επισκέπτες του Yellowstone από τα τεράστια αυτά ζώα που κάθε λογική λέει να μην τα πλησιάζεις, ιδιαίτερα δε όταν βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. (AP Photo/Matthew Brown)

Ήξερες ότι...

Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Σήμερα


Τετάρτη
6
Ιουλίου
2022

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy