Ονομάζομαι Κρίτων Διονυσίου και έχω γεννηθεί το 1992 στο Στρόβολο. Κατάγομαι από την Λεμεσό και την Ευρύχου και έχω αποφοιτήσει από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στη Λευκωσία. Το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας με βρίσκει να σπουδάζω Νομική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είμαι ένας πολίτης, που όπως και κάθε νέος της γενιάς μου, βιώνω τα προβλήματα και τις ανασφάλειες που δημιουργεί η κατεχόμενη μας πατρίδα αλλά και το νεοσύστατο κράτος μας.

Από μικρός αναζητώντας και θέτοντας προβληματισμούς στον εαυτό μου κατάληξα ότι η μεγάλη μου αγάπη κρύβεται στις κοινωνικές επιστήμες. Έκτοτε έταξα τον εαυτό μου πιστό στρατιώτη στον εξορθολογισμό του πολιτικού βίου της πατρίδας μου και των πολιτών της.

Μεγάλη μου επιθυμία αλλά και αυτοσκοπός είναι να αντικρίσω τη Κύπρο και πάλι επανενωμένη καθώς οι λέξεις Δημοκρατία και Ελευθερία να συναντώνται και να βρίσκουν πρακτικό αντίκρισμα σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της. 

Αυτή τη στιγμή με βρίσκεται να πολιτεύομαι ενεργά από την θέση του Προέδρου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου και δια μέσω των τάξεων της ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ράφα, Λωρίδα της Γάζας: Εθελοντές του World Central Kitchen μαγειρεύουν φαγητό για τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους. AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Σήμερα


Σάββατο
4
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος

Γιορτάζουν : Πελαγία, Πελαγής, Πελαγούλα, Πελαγίνα, Πελαγίτσα, Πελάγιος, Πελαγιώ, Μελής, Μέλος, Μέλιος, Μέλας, Μέλια, Μελίτσα

1905
Ηλεκτροφωτίζεται για πρώτη φορά η οδός Αθηνάς.
1924
Έναρξη των 8ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
1932
Ο Αλ Καπόνε μπαίνει στη φυλακή για φοροδιαφυγή.
1953
Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ τιμάται με βραβείο Πούλιτζερ για το έργο του Ο Γέρος και η Θάλασσα.
1979
Η Μάργκαρετ Θάτσερ ορκίζεται πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου με το κόμμα των Συντηρητικών. Είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy