andreas vyrasΟ Ανδρέας Βύρας γεννήθηκε στην Λάρνακα στις 27/02/1978 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Δημόσια Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στην Χρηματοοικονομική καθώς επίσης και ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο του Southampton.  Με το πέρας των σπουδών του εργάστηκε για 2 χρόνια στο Υπουργείο Οικονομικών στην υπηρεσία ΦΠΑ και μετά εργάστηκε για περίπου 10 χρόνια στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου – Λάρνακας ως Εσωτερικός Ελεγκτής και Γενικός Διευθυντής / Γραμματέας. Από το 2015 εργάζεται ως Διευθυντής Διεύθυνσης Ανάκτησης Χρεών της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας.    

 

Κατά την διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε για τρία χρόνια μέλος της Φ.Ε.ΠΑΝ , διετέλεσε ταμίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρνακας και από το διάστημα 2003-2009 μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, από το 2009 ως και το 2013 διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και παράλληλα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου.  Κατά την διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης προήδρευσε της Συνάντησης Γενικών Διευθυντών για Θέματα Νεολαίας. Επίσης αντιπροσώπευσε την Κύπρο σε δεκάδες συναντήσεις για θέματα νεολαίας τόσο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και σε επίπεδο Συμβουλίου της Ευρώπης.


Διετέλεσε επίσης για σειρά ετών μέλος του Κεντρικού και Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ και εξελέγη μέλος της Κ.Ε ΑΚΕΛ στο 21ο Συνέδριο το 2010.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Στρατιωτικά άλογα αφηνιάζουν ματωμένα στο κέντρο της πόλης αφού ξέφυγαν κατά τη διάρκεια πρωινής άσκησης. Ένας εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Αρκετά μέλη προσωπικού και άλογα έχουν τραυματιστεί και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη». Jordan Pettitt/PA

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Σήμερα


Πέμπτη
25
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

Γιορτάζουν : Νίκη

1684
Απονέμεται δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της δαχτυλήθρας.
1850
Ο βαρόνος Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια προκειμένου να μεταδώσει τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Απαρχή του Πρακτορείου Ειδήσεων Ρόιτερ
1901
Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πολιτεία που καθιερώνει διά νόμου τις πινακίδες αδείας στα αυτοκίνητα.
1942
Στη χειρότερη τραγωδία σε ορυχείο, 1.549 εργάτες σκοτώνονται από έκρηξη στη Μαντζουρία της Κίνας

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy