Ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1988 ως δάσκαλος δημοτικής εκπαίδευσης για 5 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 1992.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του πρώτου ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Ο Λόγος», ως ένα από τα πρώτα στελέχη της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Κύπρο. Στο «Λόγο» εργάστηκε ως υπεύθυνος ροής, συντάκτης και παρουσιαστής τηλεπαιγνιδιού γνώσεων με μαθητές και αργότερα ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Από το 1994 μέχρι το 2004 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» αρχικά ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και στη συνέχεια ως Γενικός Διευθυντής του σταθμού, από το 1988 ως το 2004, περίοδο κατά την οποία η τηλεθέαση του Σίγμα αυξήθηκε κατακόρυφα, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Το 2005 εργάστηκε στον Alpha Ελλάδος ως διευθυντικό στέλεχος και από το 2006 μέχρι σήμερα είναι γενικός διευθυντής του Αντέννα (Κύπρου).

Παράλληλα με τα διευθυντικά του καθήκοντα, έγραψε συνολικά 7 σειρές για την κυπριακή τηλεόραση, που προβλήθηκαν από τους σταθμούς ΡΙΚ, Σίγμα και Αντέννα.

  «Δεν έχω στολίσει με μύθους την ιστορία μου κι ίσως αυτό να την κάνει λιγότερο ευχάριστη. Μου αρκεί ...
That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Στρατιωτικά άλογα αφηνιάζουν ματωμένα στο κέντρο της πόλης αφού ξέφυγαν κατά τη διάρκεια πρωινής άσκησης. Ένας εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Αρκετά μέλη προσωπικού και άλογα έχουν τραυματιστεί και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη». Jordan Pettitt/PA

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Σήμερα


Πέμπτη
25
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

Γιορτάζουν : Νίκη

1684
Απονέμεται δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της δαχτυλήθρας.
1850
Ο βαρόνος Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια προκειμένου να μεταδώσει τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Απαρχή του Πρακτορείου Ειδήσεων Ρόιτερ
1901
Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πολιτεία που καθιερώνει διά νόμου τις πινακίδες αδείας στα αυτοκίνητα.
1942
Στη χειρότερη τραγωδία σε ορυχείο, 1.549 εργάτες σκοτώνονται από έκρηξη στη Μαντζουρία της Κίνας

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy