Φωτογραφία της ημέρας

hamonfrΗ εκδίκηση του μαρκαδόρου. Οι περισσότεροι από εμάς δεν νιώθουμε ότι συμμετέχουμε στις πολιτικές αποφάσεις, αρκετοί δε έχουν την χειρότερη εικόνα για τους πολιτικούς και μάλιστα νιώθουν ανήμποροι για το μέλλον που μας επιφυλάσσεται. Ετσι λοιπόν δουλειά πιάνει ο μαρκαδόρος για να χρωματίσει με κακία ή χιούμορ και να πάρει πίσω έστω λίγη πολιτική αξιοπρέπεια. Στην φωτογραφία ο Γάλλος Σοσιαλιστής υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές. Benoit Hamon που τελικά πήρε την 5η θέση με ποσοστό κοντά στο 6% μόνο... (AP Photo/Claude Paris)

Ήξερες ότι...

Οι δεξιόχειρες ζουν περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

 


Ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1988 ως δάσκαλος δημοτικής εκπαίδευσης για 5 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 1992.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του πρώτου ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Ο Λόγος», ως ένα από τα πρώτα στελέχη της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Κύπρο. Στο «Λόγο» εργάστηκε ως υπεύθυνος ροής, συντάκτης και παρουσιαστής τηλεπαιγνιδιού γνώσεων με μαθητές και αργότερα ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Από το 1994 μέχρι το 2004 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» αρχικά ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και στη συνέχεια ως Γενικός Διευθυντής του σταθμού, από το 1988 ως το 2004, περίοδο κατά την οποία η τηλεθέαση του Σίγμα αυξήθηκε κατακόρυφα, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Το 2005 εργάστηκε στον Alpha Ελλάδος ως διευθυντικό στέλεχος και από το 2006 μέχρι σήμερα είναι γενικός διευθυντής του Αντέννα (Κύπρου).

Παράλληλα με τα διευθυντικά του καθήκοντα, έγραψε συνολικά 7 σειρές για την κυπριακή τηλεόραση, που προβλήθηκαν από τους σταθμούς ΡΙΚ, Σίγμα και Αντέννα.

Ο Ακιντζί να συνάξει το νου και τη γλώσσα του… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

moustafantinos

Οι Τουρκοκύπριοι βλέπουν την ασφάλειά τους μέσω της συνέχισης των εγγυήσεων της Τουρκίας, δήλωσε χτες ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, προσθέτοντας πως πρέπει να επιδειχθεί κατανόηση στα αιτήματά τους για τις εγγυήσεις και τα θέματα ασφάλειας.

  Περισσότερα...

 

Η Κύπρος είναι ανεξίθρησκη και πολυπολιτισμική, κ. Χάσικε! Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

xasikosntinos

Η Κύπρος ήταν πάντοτε και εξακολουθεί να είναι μια πολυπολιτισμική κοινωνία.

  Περισσότερα...

 

To «αγοράκι» κι ο «χοντρός» που σκότωσαν πάνω από 200 χιλιάδες ανθρώπους… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

bombhiro

“Αγοράκι” (Litte Boy) ήταν το όνομα της πρώτης ατομικής βόμβας που χρησιμοποιήθηκε σε πολεμικές επιχειρήσεις, χωρίς κανένας να γνωρίζει ακριβώς από πριν τις συνέπειες της έκρηξής της.

  Περισσότερα...

 

Πείτε το επιτέλους σωστά: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ κι όχι ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ κράτος! Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

anastasiadakintzi

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τους πολιτειακούς άρχοντες, τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ γίνεται το ίδιο λάθος, όταν αναφέρονται στο κράτος, στο οποίο θα μετεξελιχθεί η Κύπριακή Δημοκρατία, αν κι εφόσον λυθεί το Κυπριακό.

  Περισσότερα...

 

Δεν θα σωθεί αυτοκτονώντας η Ελλάδα… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

tsiprasert

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κατηγορηθεί ότι το παραξήλωσε, αλλά δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν έκανε τα πάντα. Αυτό είπε κι ο ίδιος σε αποψινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του.

  Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
24
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα

Γιορτάζουν :Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλιος, Αχίλλιος, Αχίλειος, Αχίλλειος, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα, Ζέττα, Έλλη, Βέτα, Θαυμαστός, Θαυμαστή

1154 π.Χ.
Θεωρείται ότι οι Αχαιοί καταφέρνουν να μπουν στην Τροία μέσα στον Δούρειο Ίππο..
1821
Ο Αθανάσιος Διάκος βρίσκει φρικτό θάνατο με ανασκολοπισμό από τους Οθωμανούς οι οποίοι τον είχαν συλλάβει την προηγουμένη στη Μάχη της Αλαμάνας.
1898
Οι ΗΠΑ κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ισπανία.
1981
Κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής από την IBM.
2004
Το Σχέδιο Ανάν για λύση του Κυπριακού απορρίπτεται από τους Ελληνοκύπριους με 76%.

Ακολουθήστε μας