Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 


Ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1988 ως δάσκαλος δημοτικής εκπαίδευσης για 5 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 1992.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του πρώτου ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Ο Λόγος», ως ένα από τα πρώτα στελέχη της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Κύπρο. Στο «Λόγο» εργάστηκε ως υπεύθυνος ροής, συντάκτης και παρουσιαστής τηλεπαιγνιδιού γνώσεων με μαθητές και αργότερα ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Από το 1994 μέχρι το 2004 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» αρχικά ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και στη συνέχεια ως Γενικός Διευθυντής του σταθμού, από το 1988 ως το 2004, περίοδο κατά την οποία η τηλεθέαση του Σίγμα αυξήθηκε κατακόρυφα, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Το 2005 εργάστηκε στον Alpha Ελλάδος ως διευθυντικό στέλεχος και από το 2006 μέχρι σήμερα είναι γενικός διευθυντής του Αντέννα (Κύπρου).

Παράλληλα με τα διευθυντικά του καθήκοντα, έγραψε συνολικά 7 σειρές για την κυπριακή τηλεόραση, που προβλήθηκαν από τους σταθμούς ΡΙΚ, Σίγμα και Αντέννα.

Ο Ακιντζί να συνάξει το νου και τη γλώσσα του… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

moustafantinos

Οι Τουρκοκύπριοι βλέπουν την ασφάλειά τους μέσω της συνέχισης των εγγυήσεων της Τουρκίας, δήλωσε χτες ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, προσθέτοντας πως πρέπει να επιδειχθεί κατανόηση στα αιτήματά τους για τις εγγυήσεις και τα θέματα ασφάλειας.

  Περισσότερα...

 

Η Κύπρος είναι ανεξίθρησκη και πολυπολιτισμική, κ. Χάσικε! Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

xasikosntinos

Η Κύπρος ήταν πάντοτε και εξακολουθεί να είναι μια πολυπολιτισμική κοινωνία.

  Περισσότερα...

 

To «αγοράκι» κι ο «χοντρός» που σκότωσαν πάνω από 200 χιλιάδες ανθρώπους… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

bombhiro

“Αγοράκι” (Litte Boy) ήταν το όνομα της πρώτης ατομικής βόμβας που χρησιμοποιήθηκε σε πολεμικές επιχειρήσεις, χωρίς κανένας να γνωρίζει ακριβώς από πριν τις συνέπειες της έκρηξής της.

  Περισσότερα...

 

Πείτε το επιτέλους σωστά: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ κι όχι ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ κράτος! Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

anastasiadakintzi

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τους πολιτειακούς άρχοντες, τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ γίνεται το ίδιο λάθος, όταν αναφέρονται στο κράτος, στο οποίο θα μετεξελιχθεί η Κύπριακή Δημοκρατία, αν κι εφόσον λυθεί το Κυπριακό.

  Περισσότερα...

 

Δεν θα σωθεί αυτοκτονώντας η Ελλάδα… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

tsiprasert

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κατηγορηθεί ότι το παραξήλωσε, αλλά δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν έκανε τα πάντα. Αυτό είπε κι ο ίδιος σε αποψινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του.

  Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Πούλιος, Συλάς, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη

1871
Το Παρίσι εκλέγει νέο δημοτικό συμβούλιο. Έναρξη της Παρισινής Κομμούνας.
1913
Βουλγαρικές δυνάμεις καταλαμβάνουν την Αδριανούπολη.
1926
Ίδρυση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρεάλ Οβιέδο στο Οβιέδο της Αστούριας στην Ισπανία.
1999
Ο Ζακ Εντουάρ Αλεξίς γίνεται Πρωθυπουργός της Αϊτής.
2007
Ζητάει συγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε για τη χρήση γυναικών ως σεξουαλικών αντικειμένων σε οίκους ανοχής στα μέτωπα, τον καιρό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε μας