Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα - Θα οδηγηθεί στη φυλακή


Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα - Θα οδηγηθεί στη φυλακή

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα προχώρησαν οι δικαστικές αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια συλλογή ζωγραφικών έργων με τίτλο Tarot από τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ εκτίθεται στην Castle Fine Art. Τα έργα αντικατοπτρίζουν κεφάλαια από το προσωπικό του ταξίδι. Scott A Garfitt/Invision/AP

Ήξερες ότι...

Ο Αλγερινός Μοχάμεντ Σαμίρ Φεράτ γλίτωσε το θάνατο, όταν παραχώρησε τη θέση του σε κάποιον άλλον, στην πτήση προς τη Βοσνία, το 1996. Ωστόσο, ο Φεράτ σκοτώθηκε τον ίδιο χρόνο, όταν πετώντας από Νέα Υόρκη προς Παρίσι, κατέπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

Σήμερα


Παρασκευή
19
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy