Lidl Kids Team Κύπρου: Αξέχαστες Στιγμές για 11 Κυπριόπουλα στο UEFA EURO 2024™ στο Μόναχο


Lidl_UEFA_EURO_2024.jpg

Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να ζήσει την μαγεία του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος; Ποιος ποδοσφαιρόφιλος δεν θα ήθελε να πατήσει και να μυρίσει το γρασίδι ενός σταδίου που φιλοξενεί αγώνα του Euro;

Πολύ λίγοι Κύπριοι είχαν στη ζωή τους αυτή την ευκαιρία. Ο γράφων, ετών 40, μέχρι και σήμερα δεν το κατάφερε. Η Lidl Κύπρου όμως χάρισε αυτή τη μοναδική στιγμή σε 11 παιδιά από την Κύπρο και οι οικογένειές τους στο UEFA EURO 2024™ στο  Μόναχο, χάρη στο πρόγραμμα Lidl Kids Team.

Στις 2 Ιουλίου, οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ Ολλανδίας και Ρουμανίας και βρέθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιρικούς τους ήρωες.

Ένα Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα

Ως Official Partner του UEFA EURO 2024™, η Lidl έδωσε σε παιδιά από όλη την Ευρώπη την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο του συνοδού ποδοσφαιριστών. Τα 11 παιδιά από την Κύπρο, ηλικίας 6 έως 10 ετών, φόρεσαν τις εμφανίσεις του Lidl Kids Team και συνόδευσαν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, τα παιδιά απόλαυσαν τον αγώνα από τις θέσεις τους, μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς τους, βυθισμένα στη μαγική ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Romania_v_Netherlands_Round_of_16_-_UEFA_EURO_2024_4.JPG

Πλούσιες Παροχές και Δραστηριότητες

Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου αποτελούνταν από 23 άτομα (11 παιδιά, 11 γονείς/κηδεμόνες και 1 συνοδό) και απόλαυσαν δύο διανυκτερεύσεις στο  Μόναχο. Οι παροχές περιλάμβαναν δώρα καλωσορίσματος, εισιτήρια για τους αγώνες, μεταφορές, γεύματα και ξεναγήσεις στην πόλη. Επιπλέον, οργανώθηκαν ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών.

Romania_v_Netherlands_Round_of_16_-_UEFA_EURO_2024.JPG

Μια Ευκαιρία για Όλους

Οι τυχεροί συμμετέχοντες επιλέχθηκαν μέσω του διαγωνισμού UEFA EURO 2024™: Lidl Kids Team, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τις 7 Μαρτίου έως 1 Μαΐου 2024 μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Με το κεντρικό μήνυμα «We’re on your team», η συμμετοχή ήταν ανοιχτή για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Romania_v_Netherlands_Round_of_16_-_UEFA_EURO_2024_10.jpg

Δέσμευση για Συνεχείς Εμπειρίες

Η Lidl Κύπρου συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της, θεσπίζοντας σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με το UEFA EURO 2024™. Η εταιρεία προετοιμάζεται για τις επόμενες μεγάλες ενέργειες, τις οποίες το κοινό μπορεί να παρακολουθεί μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, της ιστοσελίδας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η εμπειρία του Lidl Kids Team στο UEFA EURO 2024™ ήταν πραγματικά αξέχαστη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τη δέσμευση της Lidl Κύπρου να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                   

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Romania_v_Netherlands_Round_of_16_-_UEFA_EURO_2024_11.JPG

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ningbo, Κίνα: Ο άνθρακας ταξινομείται σε σωρούς σε μια αυλή άνθρακα στο λιμάνι του Ningbo, στην ανατολική επαρχία Zhejiang της Κίνας. AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα.

Σήμερα


Πέμπτη
18
Ιουλίου
2024
Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιορτάζουν : Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία, Αιμίλιος

1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαλή Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
1918
Παρουσιάζεται στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία η οπερέτα Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
1996
Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy