Ένα μικρό βήμα, ένα τεράστιο Άλμα. Του Σταύρου Ζένιου


 

Key-to-Success

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Δέκα οχτώ χιλιάδες και σαράντα ένα συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ανανέωση, εκσυγχρονισμό και διαφάνεια. Ευγνωμοσύνη και Ενθουσιώδης προβληματισμός είναι η απάντηση μου.

Η δική μου υποψηφιότητα αλλά και άλλων φίλων υποψηφίων μπορεί να ήταν ένα μικρό βήμα στην πολιτική αλλά για το κίνημα των ενεργών, ελεύθερων πολιτών ήταν ένα τεράστιο Άλμα προς την καταξίωση. Πήγαμε καλά. Μπορούμε περισσότερα.

Αναγνωρίσαμε για μια ακόμη φορά πως η αλλαγή συμπεριφορών απαιτεί υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία. Ο άνθρωπος βρίσκει ασφάλεια στην συνήθεια. Πολλοί επιλέγουν την ασφάλεια του οικείου, και ας είναι αναχρονιστικό, παρά τους ελπιδοφόρους αλλά άγνωστους ορίζοντες ενός νέου κόσμου. 

Στον κόσμο της δημιουργίας τίποτα δεν πάει χαμένο.  Με ήρεμη επιχειρηματολογία, συλλογικά, με ειλικρίνεια και επιστημονικότητα, θα πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η συμμετοχή είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την αποχή. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση απέδειξε ότι νέες επιλογές υπάρχουν. Αρκεί, ως πολίτες, να πιστέψουμε στη δύναμη μας να καθορίσουμε τις εξελίξεις.

Η προσωπική μου εμπειρία αποτελεί απόδειξη: Δεκάδες εθελοντών αυτο-οργανώθηκαν και εργάστηκαν όχι για κάποιο προσωπικό όφελος αλλά γιατί πίστεψαν στον σκοπό μας. Χωρίς τη δική σας δουλειά και κέφι πολύ λίγα θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Η φιλία σας με τιμά και η αφοσίωση σας με συγκινεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ Αβέρωφ Νεοφύτου για την δυνατότητα να μοιραστώ ελεύθερα το μήνυμά μου με τους συμπολίτες μας σε όλη την Κύπρο.

Ευχαριστώ επίσης τα στελέχη και φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού που αγκάλιασαν  και εργάστηκαν για την την υποψηφιότητα μου.

Φίλες και Φίλοι,

Πράξαμε το καθήκον μας στον σταθμό των ευρωεκλογών.

Ξεκινήσαμε το ταξείδι για ανανέωση, εκσυγχρονισμό και διαφάνεια στην χώρα μας, για να γίνει η Κύπρος μας μια χώρα Δημιουργική και Περήφανη. Η κάθε ψήφος είναι εντολή να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας. Συνεχίζουμε.  

Οι Top 12 σε σταυρούς προτίμησης 

1. Θεοχάρου Ελένη 57.948

2. Χατζηγεωργίου Τάκης 40.452

3. Στυλιανίδης Χρήστος 34.482

4. Χριστοφόρου Λευτέρης 32.975

5. Συλικιώτης Νεοκλής 18.930

6. Ζένιος Σταύρος 18.041

7. Μαυρίδης Κώστας 16.723

8. Ευαγόρου Σταύρος 15.761

9. Συλλούρης Δημήτρης 14.733

10.Παπαδοπούλου Αντιγόνη 13.291

11. Λιλλήκας Γιώργος 11.538

12. Χάρης Πολυκάρπου 10.356

Γράφει: Σταύρος Α. Ζένιος

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τορζόκ, Ρωσία: Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, επισκέπτεται το 344ο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορικών Πληρωμάτων Στρατιωτικής Αεροπορίας για την εκπαίδευση στη μάχη και την μετάβαση στην περιοχή του Τβερ. Mikhail Metzel/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στην αρχαία Ελλάδα ο άνηθος χρησιμοποιόταν, μεταξύ άλλων, για το στεφάνωμα των νικητών και με το αιθέριο έλαιό του αλείφονταν οι αθλητές γιατί το θεωρούσαν μαλακτικό και τονωτικό των μυών.

Σήμερα


Παρασκευή
29
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1549
Ιδρύεται η πόλη Σαλβαντόρ ντα Μπαΐα, η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας.
1799
Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης ψηφίζει νόμο με στόχο την σταδιακή κατάργηση της δουλείας.
1864
Η Αγγλία ανακοινώνει ότι παραχωρεί τα Επτάνησα στην Ελλάδα, ως προίκα στον νέο βασιλιά Γεώργιο Α.
1901
Πρώτες κοινοβουλευτικές εκλογές στην Αυστραλία.
1974
Το διαστημόπλοιο Μάρινερ 10 παίρνει τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες από τον πλανήτη Ερμή.
2004
Οι εξής χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ εισέρχονται στο ΝΑΤΟ: Βουλγαρία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία.
2006
Ο Ισμαήλ Χανίγια, ανώτατος πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, αναλαμβάνει επίσημα Πρωθυπουργός της Παλαιστίνης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy