Φειδίας Παναγιώτου: Δηλώνει πόσα παίρνει ως ευρωβουλευτής – «Είναι πολλά ή λίγα;», ρωτάει στο τέλος


style=display:Και άλλα 350 ευρώ την ημέρα – Ζαλίζουν τα ποσά που αποκαλύπτει   Ο Κύπριος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, του οποίου η υποψηφιότητα είχε προκαλέσει αίσθηση στη διεθνή πολιτική σκηνή, έρχεται να απαντήσει σε ένα ερώτημα που ίσως πολλοί έχουν αναρωτηθεί: πόσα παίρνει ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Ο Φειδίας Παναγιώτου, ο 24χρονος δημιουργός περιεχομένου από την […]

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πράγα, Τσεχία: Ένα μικρό Κινέζικο παγκολίνο κάθεται σε μια ζυγαριά για να ζυγιστεί στον ζωολογικό κήπο της Πράγας. Είναι το δεύτερο παγκολίνο που γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο στην Ευρώπη. Michal Čížek/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στη Σκοτία, επί πολλά χρόνια, πίστευαν ότι το να περπατήσει κάποιος ανάμεσα σε δύο κοκκινομάλλικα κορίτσια είναι σημάδι πως η υγεία του θα βελτιωθεί πολύ σύντομα.

Σήμερα


Πέμπτη
11
Ιουλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμών

Γιορτάζουν : Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα

1536
Πεθαίνει ο Δεσιδέριος Eρασμος. Φιλόλογος και ανθρωπιστής, πολέμησε κάθε απόλυτο, καυτηρίασε εστεμμένους και κληρικούς και αφοσιώθηκε στον αγώνα για την απελευθέρωση του πνεύματος από τις προκαταλήψεις και τους δογματισμούς. Αριστουργήματα ύφους στη λατινική γλώσσα είναι τα έργα του «Mωρίας εγκώμιο» και «Συνομιλίες». Θεωρείται ότι άνοιξε τον δρόμο για τη μεταρρύθμιση. Γεννήθηκε στο Pότερνταμ της Oλλανδίας το 1467.
1767
Γεννιέται ο Tζον Kουίνσι Άνταμς, Aμερικανός πολιτικός. Έγινε o έκτος πρόεδρος των HΠA από το 1825 και ο μοναδικός έως το 2000 γιος προηγούμενου προέδρου: O πατέρας του, Tζον Aνταμς, ήταν o δεύτερος πρόεδρος το 1797. O πατέρας πέθανε το 1826, ο γιος το 1848.
1865
Γαλλική Επανάσταση: Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ απολύει τον υπουργό Νεκέρ.
1921
H Mογγολία διακηρύσσει την ανεξαρτησία της ως Λαϊκή Δημοκρατία.
2006
Μουσουλμάνοι του Kασμίρ ανατινάσσουν επτά βαγόνια πρώτης θέσης ισάριθμων συρμών στη Bομβάη. Oι νεκροί ξεπερνούν τους διακόσιους και οι τραυματίες τους εξακόσιους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy