GuruPolitico: Έπιασε μας στον μεζέ!  


feidiasss

 

GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

 

Έπιασε μας στον μεζέ!

 

Μπορείτε εσείς να λαλείτε ό,τι θέλετε, εγιώ όμως τον παραδέχουμαι. Διότι μόνο ο Φειδίας Παναγιώτου καταφέρνει με εισόδημα μόλις €1200 τον μήνα να διαθέτει και να συντηρεί μια ολόκληρη Lamborghini!

Αν δεν το εμάθατε, λαλώ σας το εγιώ: Με βάση την υπεύθυνη δήλωση εισοδημάτων που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Φειδίας ακόμα λίον και θα πληροί τα κριτήρια του ΕΕΕ! Διότι, όπως δήλωσε τα τρία τελευταία χρόνια ως διευθυντής σε δική του εταιρεία, τα εισοδήματα του ήταν περίπου €1.200 το μήνα! Επιπλέον, ο Φειδίας δεν ανέφερε κανένα εισόδημα από μερίσματα ή από τη δραστηριότητα της εταιρείας του που έχει έδρα στο Λονδίνο..

Ρε κοπελούιν, σαν να μας περιπαίζεις, όξα εν η ιδέα μου; Εκτός κι αν δεν είσαι εσού που σε διάφορα podcasts και συνεντεύξεις περηφανευόσουν ότι κέρδιζες €1.000.000 το χρόνο από τα βίντεο στο YouTube; Μήπως εν άλλος Φειδίας που εδήλωνε ότι εισπράττει περίπου €50.000 κάθε μήνα ως TikToker και YouTuber;

Τζιαι καλά εμείς, το αποδείξαμε πολλές φορές, είμαστε παλαβοί, τα σαΐνια της ΕΕ όμως; Λαλείτε να τους πάρει τζιαι να τους φέρει άποτους τζιαι τζείνους;

Μέρκελ

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Wistow, Αγγλία: Ο λαβύρινθος του Wistow έχει σχεδιαστεί ώστε να απεικονίζει την επταθλήτρια Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον στη στάση της ρίψης ακοντίου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Jacob King/PA

Ήξερες ότι...

Μεταξύ 1666 και 1766, 250.000 Αφρικανοί σκλάβοι πέθαναν διασχίζοντας τον Ατλαντικό κατά τη μεταφορά τους στις αποικίες της Αμερικής. Η θνησιμότητα του «φορτίου» σε κάθε ταξίδι ήταν 10-12%.

Σήμερα


Τετάρτη
24
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Αθηναγόρας

1567
Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
1923
Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.
1974
Άφιξη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αθήνα με το αεριωθούμενο αεροπλάνο της γαλλικής προεδρίας το οποίο έθεσε στη διάθεση του ο γάλλος πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ Εσταίν, στενός προσωπικός του φίλος. Η άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή σήμανε και το τέλος της 7ετούς στρατιωτικής χούντας στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy