GuruPolitico: Το λες και κατάντια...


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ….

Να τους χαιρόμαστε! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι σατιρικές εκπομπές και μαθαίνουμε τα «χαΐρκα» τους…

Συγνώμη για το έντονο ύφος, αλλά βλέποντας την απαξιωτική συμπεριφορά του κυρίου Κουλία απέναντι στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών επειδή - άκουσον, άκουσον - ο άνθρωπος είναι τηλεφωνητής, αλλά και την προκλητική, σεξιστική κι αγενέστατη στάση του κυρίου  Θεμιστοκλέους απέναντι στην Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, μ’ ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Δηλαδή αυτοί οι κύριοι νομοθετούν, ελέγχουν, αποφασίζουν για τις τύχες μας; Αυτοί είναι που καθορίζουν ή εγκρίνουν τις πολιτικές του Κράτους; Κι ύστερα διερωτόμαστε γιατί πηγαίνουμε κατά διαόλου. Μα με τέτοιους βουλευτάδες τι αναμένατε δηλαδή;

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, για να κάθονται αυτοί, όπως και  πλείστοι άλλοι αιρετοί άρχοντες στις καρέκλες της εξουσίας, είναι επειδή κάποιοι τους επέλεξαν, κάποιοι τους ψήφισαν, μάλιστα όχι μια, αλλά και δυο και τρεις φορές!

Ερωτώ ευθέως: Είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τη συμπεριφορά πεζοδρομίου που επιδεικνύει η συγκεκριμένη ομάδα πολιτικών; Θεωρείτε ότι σας εκφράζουν; Αν ναι, τότε καταπίνω τη γλώσσα μου και πάω στην κομμώτρια για να μου βάψει τα μαλλιά κίτρινα με κροκοδειλί ανταύγειες. Αν όμως νιώθετε, όπως κι εγώ, αηδία κι αγανάκτηση, τότε καλά κάνετε από δω και μπρος τουλάχιστον, να προσέχετε ποιον ψηφίζετε, ποιον «σταυρώνετε» και γενικά ποιον επιλέγετε να σας εκπροσωπεί!

Και για να προλάβω τους λογής - λογής πασιφιστές, το γράφω και το φωνάζω: Όχι ρε, δεν έχουμε τους Άρχοντες που μας αξίζουν! Σίγουρα δικαιούμαστε κάτι καλύτερο!

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βαλτιμόρη, Μέριλαντ: Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key αφού ένα πλοίο με κοντέινερ την χτύπησε. Μια ομάδα δυτών προσπαθούσε να εντοπίσει τουλάχιστον επτά άτομα που πιστεύεται ότι έπεσαν στον ποταμό Patapsco ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης. Jim Lo Scalzo/EPA

Ήξερες ότι...

Η εγκληματική οργάνωση Ndrangheta (Ντραγκέτα), που δρα στην Καλαβρία της Ιταλίας, οφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ανδραγάθημα.

Σήμερα


Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1566
Ιδρύεται η πόλη της Βαλέτα στη Μάλτα από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.
1802
Ο Χάινριχ Όλμπερς ανακαλύπτει τον αστεροειδή 2 Παλλάς, τον δεύτερο αστεροειδή που ανακαλύφθηκε ποτέ.
1930
Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα αλλάζουν το όνομα τους σε Ισταμπούλ και Άνκαρα.
1953
Στο Ισραήλ ο ηγέτης του κόμματος Καντίμα Εχούντ Ολμέρτ κερδίζει τις εκλογές.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy