GuruPolitico: Το λες και κατάντια...

 


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ….

Να τους χαιρόμαστε! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι σατιρικές εκπομπές και μαθαίνουμε τα «χαΐρκα» τους…

Συγνώμη για το έντονο ύφος, αλλά βλέποντας την απαξιωτική συμπεριφορά του κυρίου Κουλία απέναντι στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών επειδή - άκουσον, άκουσον - ο άνθρωπος είναι τηλεφωνητής, αλλά και την προκλητική, σεξιστική κι αγενέστατη στάση του κυρίου  Θεμιστοκλέους απέναντι στην Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, μ’ ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Δηλαδή αυτοί οι κύριοι νομοθετούν, ελέγχουν, αποφασίζουν για τις τύχες μας; Αυτοί είναι που καθορίζουν ή εγκρίνουν τις πολιτικές του Κράτους; Κι ύστερα διερωτόμαστε γιατί πηγαίνουμε κατά διαόλου. Μα με τέτοιους βουλευτάδες τι αναμένατε δηλαδή;

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, για να κάθονται αυτοί, όπως και  πλείστοι άλλοι αιρετοί άρχοντες στις καρέκλες της εξουσίας, είναι επειδή κάποιοι τους επέλεξαν, κάποιοι τους ψήφισαν, μάλιστα όχι μια, αλλά και δυο και τρεις φορές!

Ερωτώ ευθέως: Είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τη συμπεριφορά πεζοδρομίου που επιδεικνύει η συγκεκριμένη ομάδα πολιτικών; Θεωρείτε ότι σας εκφράζουν; Αν ναι, τότε καταπίνω τη γλώσσα μου και πάω στην κομμώτρια για να μου βάψει τα μαλλιά κίτρινα με κροκοδειλί ανταύγειες. Αν όμως νιώθετε, όπως κι εγώ, αηδία κι αγανάκτηση, τότε καλά κάνετε από δω και μπρος τουλάχιστον, να προσέχετε ποιον ψηφίζετε, ποιον «σταυρώνετε» και γενικά ποιον επιλέγετε να σας εκπροσωπεί!

Και για να προλάβω τους λογής - λογής πασιφιστές, το γράφω και το φωνάζω: Όχι ρε, δεν έχουμε τους Άρχοντες που μας αξίζουν! Σίγουρα δικαιούμαστε κάτι καλύτερο!

Μέρκελ



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.