GuruPolitico: «This is ΔΗΚΟ»!

 


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

«This is ΔΗΚΟ»!

Την ώρα που ο Νικόλας έβλεπε τον Στέφανο κι ο Χρύσης τασσόταν δημόσια υπέρ της συνεργασίας των αντιπολιτευτικών (δημοκρατικών, πατριωτικών) δυνάμεων, στη Λεμεσό ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΗΚΟ - κάποιοι μου είπαν ότι έχουν και φωτογραφίες - κυκλοφορούσε αγκαζέ με τον Χριστοδουλίδη.

Την ίδια στιγμή στην Πινδάρου, οι άνθρωποι του Φούλη επιμένουν ότι ο Πρίγκιπας σε καμία περίπτωση δεν έκλεισε την πόρτα στη συνεργασία με τον κυβερνών κόμμα - «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!» -. Μάλιστα ένας από τους επιτελάρχες του ΔΗΣΥ διαβεβαίωνε την στήλη ότι από την στιγμή που το ΑΚΕΛ δεν συζητά την υποψηφιότητα Νικόλα και ο Χριστοδουλίδης μάζεψε στην «Αυλή του» όλους τους «σφογγοκωλάριους» της ΔΗΠΑ - η έκφραση είναι δική του - το ΔΗΚΟ δεν έχει άλλη επιλογή από τη συνεργασία και στήριξη του Φούλη…

Θα μου πείτε ότι αν κάποιος λάβει όλα αυτά τα δεδομένα υπόψη, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ΔΗΚΟ εκπέμπει την εικόνα ενός «τριχοτομημένου» κόμματος. Αμ δε… Το κόμμα αγαπημένες και αγαπημένοι μου, είτε βγάλει ήλιο, είτε χιονίσει, αυτή τη φορά θα είναι στην εξέδρα με τους νικητές.

Το είπε εξάλλου κι ο Νικόλας στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος: «….το 2023 το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση»! Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ο Πρίγκιπας της Στράκκας έχει ανοικτές όλες τις επιλογές και….όπου κάτσει!

Όχι, μην σταυροκοπιέστε φιλενάδες! Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το παράξενο ή το πρωτόγνωρο.

Απλώς «this is…ΔΗΚΟ»!

Μέρκελ



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.