GuruPolitico: «This is ΔΗΚΟ»!


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

«This is ΔΗΚΟ»!

Την ώρα που ο Νικόλας έβλεπε τον Στέφανο κι ο Χρύσης τασσόταν δημόσια υπέρ της συνεργασίας των αντιπολιτευτικών (δημοκρατικών, πατριωτικών) δυνάμεων, στη Λεμεσό ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΗΚΟ - κάποιοι μου είπαν ότι έχουν και φωτογραφίες - κυκλοφορούσε αγκαζέ με τον Χριστοδουλίδη.

Την ίδια στιγμή στην Πινδάρου, οι άνθρωποι του Φούλη επιμένουν ότι ο Πρίγκιπας σε καμία περίπτωση δεν έκλεισε την πόρτα στη συνεργασία με τον κυβερνών κόμμα - «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!» -. Μάλιστα ένας από τους επιτελάρχες του ΔΗΣΥ διαβεβαίωνε την στήλη ότι από την στιγμή που το ΑΚΕΛ δεν συζητά την υποψηφιότητα Νικόλα και ο Χριστοδουλίδης μάζεψε στην «Αυλή του» όλους τους «σφογγοκωλάριους» της ΔΗΠΑ - η έκφραση είναι δική του - το ΔΗΚΟ δεν έχει άλλη επιλογή από τη συνεργασία και στήριξη του Φούλη…

Θα μου πείτε ότι αν κάποιος λάβει όλα αυτά τα δεδομένα υπόψη, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ΔΗΚΟ εκπέμπει την εικόνα ενός «τριχοτομημένου» κόμματος. Αμ δε… Το κόμμα αγαπημένες και αγαπημένοι μου, είτε βγάλει ήλιο, είτε χιονίσει, αυτή τη φορά θα είναι στην εξέδρα με τους νικητές.

Το είπε εξάλλου κι ο Νικόλας στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος: «….το 2023 το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση»! Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ο Πρίγκιπας της Στράκκας έχει ανοικτές όλες τις επιλογές και….όπου κάτσει!

Όχι, μην σταυροκοπιέστε φιλενάδες! Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το παράξενο ή το πρωτόγνωρο.

Απλώς «this is…ΔΗΚΟ»!

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Σάββατο
27
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

Γιορτάζουν :Λάζαρος, Λάζος

1810
Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν συνθέτει το διάσημο κομμάτι "Für Elise".
1981
Κυκλοφορεί το πρώτο ποντίκι από την Xerox PARC.
1992
Σχηματίζεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας από την ένωση Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy