GuruPolitico: Αχ ρε σύντροφοι...


GuruPolitico.

 

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου...

 

Αχ ρε σύντροφοι

Θα μου πείτε, εσύ τι ζόρι τραβάς, δικό τους το κόμμα, όποιον θέλουν κατεβάζουν για πρόεδρο. Αλλά τον Παμπορίδη ρε παιδιά; Τον υπουργό του Αναστασιάδη, το μέλος του ΠΓ του ΔΗΣΥ, τον άνθρωπο που «έκλινε το γόνυ» στον - όπως τον χαρακτηρίζει η ΕΔΟΝ - «ολετήρα της Κύπρου»; Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχω «εσωτερική» ενημέρωση. Προφανώς οι σύντροφοι ξέρουν καλύτερα και πιθανόν να ισχύει και στην περίπτωση του «τρελού φαλακρού» το γνωστό «άλλαξε ο άνθρωπος σιόρ»!

Πάντως η τραγωδία της κεντροαριστεράς ειδικά και της αντιπολίτευσης γενικότερα, έγκειται στο ότι 10 χρόνια μετά την άνοδο του ΔΗΣΥ στην εξουσία δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια πραγματική αλλαγή. Αλλαγή όχι απλώς προσώπων, αλλά φιλοσοφίας, τρόπου σκέψης και προσέγγισης των πολιτικών πραγμάτων. Δεν κατάφερε να βρει ή ν’ αναδείξει έναν άνθρωπο «βαρετό» που να ηγηθεί της συγκεκριμένης προσπάθειας. Αντ’ αυτού, συζητούν με «μεταλλαγμένους γόνους» της κυβερνώσας παράταξης, ψάχνοντας απλώς ένα άλλο βεζύρη για τη θέση του βεζύρη.

Κρίμα…

Μέρκελ

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Πλήθη συγκεντρώνονται για να δουν ένα νέο έργο του Banksy - ένα στένσιλ ενός ανθρώπου και φύλλα δέντρου ψεκασμένα με σπρέι σε έναν τοίχο πίσω από ένα δέντρο χωρίς φύλλα - κοντά στο Finsbury Park στο βόρειο Λονδίνο. Adrian Dennis/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

Σήμερα


Τρίτη
19
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Δαρεία, Δάρα, Δάρω, Χρύσανθος, Χρυσάνθη, Χρυσανθίς

1915
Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά ο Πλούτωνας, δίχως όμως να αναγνωριστεί ως πλανήτης.
1919
Ο αστεροειδής 911 Αγαμέμνων ανακαλύπτεται από τον Καρλ Βίλχελμ Ράινμουθ, που παρατηρεί από τη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.
1932
Εγκαίνια της Γέφυρας του Σίδνεϋ.
1947
Πρώτη εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ, στον αγώνα Τουρκία - Ελλάδα (30-34).
1964
Πρωτολειτουργεί το μεγάλο τούνελ των Άλπεων, που συνδέει την Ελβετία με την Ιταλία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy