Ο Γιώργος Ιορδάνου είναι διδακτορικός ερευνητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Warwick. Η διδακτορική του διατριβή ασχολείται με θεωρίες πολυπολιτισμικότητας και την εφαρμογή τους σε χώρες όπως η Κύπρος.

 

Είναι κάτοχος της υποτροφίας Security, Conflict and Justice του Αγγλικού Economic and Social Research Council (ESRC 2011-14) καθώς και του Ιδρύματος Λεβέντη (2012-13, 2013-14).

 

Πριν το διδακτορικό αποφοίτησε από το τμήμα Government του London School of Economics and Political Science (LSE) με μάστερ στην Πολιτική Θεωρία. Προηγουμένως αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Southampton με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων όπου έλαβε το βραβείο για την καλύτερη πτυχιακή διατριβή.

 

Γράφει στο www.iordanou.org και συχνάζει στο twitter ως @iordanou

 

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

bababana

Μπανάνες. Το έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη Tony Matelli ονομάζεται «Woman (Bananas)» (2018) αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα έργων του που συνδυάζει γλυπτά με φρούτα ή αβγά. Το έργο εκτίθεται στην γκαλερί Pilevneli της Κωνσταντινούπολης με τίτλο «10 Καλλιτέχνες, 10 διαφορετικές πρακτικές ». EPA/ERDEM SAHIN

Ήξερες ότι...

Μέχρι τον 14ο αιώνα, τα ρολόγια είχαν μόνο ωροδείκτη. Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον δύο αιώνες για να προστεθούν λεπτοδείκτες και δευτερολεπτοδείκτες!

Σήμερα


Τετάρτη
16
Ιανουαρίου
2019

Γιορτάζουν : Δανάη, Δαν

1547
Ο Ιβάν ο Τρομερός ανακηρύσσεται Τσάρος της Ρωσίας.
1820
Ο Ιωάννης Καποδίστριας αρνιέται τη τη ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας πιστεύοντας ότι θα βοηθούσε καλύτερα από τη θέση του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας.
1920
Γίνεται στο Παρίσι η πρώτη συνεδρίαση της Κοινωνίας των Εθνών πρόδρομου του ΟΗΕ.
1945
Ο Αδόλφος Χίτλερ καταφεύγει στο υπόγειο καταφύγιο του, το επονομαζόμενο Führerbunker.
1969
Αυτοπυρπολείται ο Τσέχος φοιτητής Γιαν Πάλαχ στην Πλατεία Βέντσεσλας στην Πράγα ως πολιτική διαμαρτυρία.
2004
Τίθεται σε ισχύ το νέο Σύνταγμα του Αφγανιστάν.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2

Ακολουθήστε μας

facebook twiter google p linkin