Ο Γιώργος Ιορδάνου είναι διδακτορικός ερευνητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Warwick. Η διδακτορική του διατριβή ασχολείται με θεωρίες πολυπολιτισμικότητας και την εφαρμογή τους σε χώρες όπως η Κύπρος.

 

Είναι κάτοχος της υποτροφίας Security, Conflict and Justice του Αγγλικού Economic and Social Research Council (ESRC 2011-14) καθώς και του Ιδρύματος Λεβέντη (2012-13, 2013-14).

 

Πριν το διδακτορικό αποφοίτησε από το τμήμα Government του London School of Economics and Political Science (LSE) με μάστερ στην Πολιτική Θεωρία. Προηγουμένως αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Southampton με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων όπου έλαβε το βραβείο για την καλύτερη πτυχιακή διατριβή.

 

Γράφει στο www.iordanou.org και συχνάζει στο twitter ως @iordanou

 

That's All

Ήξερες ότι...

Το 1740 μία αγελάδα κρίθηκε ένοχη για μαγεία στη Γαλλία και εκτελέστηκε.

Φωτογραφία της ημέρας

pagonnini

Θεϊκά φτερά. Ενα αρσενικό παγώνι απλώνει τα φτερά του που τα λυγίζει ο αέρας για να προσελκύσει κάποιο θηλυκό με σκοπό το ζευγάρωμα. Τα παγώνια βρίσκονται τις ξερές περιοχές στην Σρι Λάνκα και σύμφωνα με την παράδοση μεταφέρουν στην πλάτη τους τον θεό Skanda. EPA/M.A. PUSHPA KUMARA

Σήμερα


Τρίτη
19
Μαρτίου
2019

Γιορτάζουν : Δαρεία, Δάρα, Δάρω, Χρύσανθος, Χρυσάνθη, Χρυσανθίς

1915
Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά ο Πλούτωνας, δίχως όμως να αναγνωριστεί ως πλανήτης.
1919
Ο αστεροειδής 911 Αγαμέμνων ανακαλύπτεται από τον Καρλ Βίλχελμ Ράινμουθ, που παρατηρεί από τη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.
1932
Εγκαίνια της Γέφυρας του Σίδνεϋ.
1947
Πρώτη εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ, στον αγώνα Τουρκία - Ελλάδα (30-34).
1964
Πρωτολειτουργεί το μεγάλο τούνελ των Άλπεων, που συνδέει την Ελβετία με την Ιταλία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy