Ο Γιώργος Ιορδάνου είναι διδακτορικός ερευνητής στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Warwick. Η διδακτορική του διατριβή ασχολείται με θεωρίες πολυπολιτισμικότητας και την εφαρμογή τους σε χώρες όπως η Κύπρος.

 

Είναι κάτοχος της υποτροφίας Security, Conflict and Justice του Αγγλικού Economic and Social Research Council (ESRC 2011-14) καθώς και του Ιδρύματος Λεβέντη (2012-13, 2013-14).

 

Πριν το διδακτορικό αποφοίτησε από το τμήμα Government του London School of Economics and Political Science (LSE) με μάστερ στην Πολιτική Θεωρία. Προηγουμένως αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Southampton με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων όπου έλαβε το βραβείο για την καλύτερη πτυχιακή διατριβή.

 

Γράφει στο www.iordanou.org και συχνάζει στο twitter ως @iordanou

 

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σε μια προσωπική στιγμή «έπιασε» ο φακός τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι. Λίγο πιο μακριά από τους 40 ηγέτες όλου του κόσμου και τις συνοδείες τους στο εντυπωσιακό μουσείο Πράντο της Μαδρίτης, εκεί που παρέθεσε γεύμα ο Ισπανός πρωθυπουργός στους συμμετέχοντες στην σύνοδο του NATO. EPA/BALLESTEROS / POOL

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Σήμερα


Κυριακή
3
Ιουλίου
2022
Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Γιορτάζουν : Κανένας

324
Ο Μέγας Κωνσταντίνος νικά στη Μάχη της Αδριανούπολης τον Λικίνιο, ο οποίος διαφεύγει στο Βυζάντιο.
1608
Ο Γάλλος εξερευνητής Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν ιδρύει την Πόλη του Κεμπέκ.
1863
Κατά την τρίτη μέρα της Μάχης του Γκέτυσμπεργκ, αποτυγχάνει η τελευταία προσπάθεια του στρατηγού των Νοτίων, Ρόμπερτ Λη, να διασπάσει τις γραμμές του μετώπου των Βορείων, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η πιο σημαντική μάχη του Αμερικανικού Εμφυλίου.
1990
Η Λευκορωσία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Ε.Σ.Σ.Δ..

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy