Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο CyprusNews.eu


Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς στο CyprusNews Media Group.

Η ναυαρχίδα του συγκροτήματος μας, μετά από την ίδρυση της το 2010, δέχεται την μεγαλύτερη τεχνολογική αναβάθμιση από ποτέ.

Όσο το συγκρότημα μεγάλωνε και προστίθονταν νέα brands και συνεργάτες, τόσο πιο δύσκολο μας ήταν να απεγκλωβιστούμε από την αρχική μορφή του CyprusNews.eu, που βέβαια για τη χρονιά ίδρυσης του ήταν πρωτοποριακό μεν αλλά σιγά σιγά άρχισε να δείχνει την ηλικία του.

Από σήμερα λοιπόν, περήφανα σας παρουσιάζουμε την νέα μορφή του CyprusNews.eu, κρατώντας όμως τις βασικές λειτουργίες  με εύκολη πλοήγηση για το χρήστη σταθερές.

Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε ένα site τελευταίας τεχνολογίας στο backend με συνεχώς ανανεωμένο περιεχόμενο και πλήρως φιλικό σε κάθε είδους συσκευή.

Σας ευχαριστούμε για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη σας και υποσχόμαστε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά για τη δική σας ενημέρωση.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν επιπρόσθετες αλλαγές στο CyprusNews.eu

Δημήτρης Δημητρίου
Εκτελεστικός Διευθυντής
CyprusNews Media Group

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αρθροπλαστική σε καμηλοπάρδαλη: Δεν έφταιγαν τα τεράστια μακριά πόδια της. Η μόλις τριών μηνών Msituni είχε υπερέκταση των αρθρώσεων στα μπροστινά της πόδια, πάθηση που έπρεπε να διορθωθεί για να επιβιώσει. Ετσι το San Diego Zoo Safari Park όχι μόνο έβαλε το ζώο στο χειρουργείο αλλά δημιούργησε και ειδικούς νάρθηκες για να διορθώσουν το πρόβλημα του ζώου. EPA/Ken Bohn/SAN DIEGO ZOO SAFARI PARK

Ήξερες ότι...

Τα ιγκουάνα μπορούν να αυτοκτονήσουν.

Σήμερα


Τρίτη
24
Μαΐου
2022
Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων

Γιορτάζουν :Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Χριστιανός, Χριστιανή

1626
O Βαλλόνος άποικος Πίτερ Μινούιτ αγοράζει από τους Ινδιάνους το νησί του Μανχάταν.
1895
O θεατρικός συγγραφέας Όσκαρ Γουάιλντ καταδικάζεται σε δύο χρόνια καταναγκαστικής εργασίας για το ηθικό παράπτωμα της ομοφυλοφιλίας.
1915
O Τόμας Έντισον παρουσιάζει τη εφεύρεσή του, που καταγράφει τις τηλεφωνικές συνομιλίες.
1930
O ένατος πλανήτης, που ανακαλύπτεται παίρνει το όνομα "Πλούτωνας".
1981
Τα αποτελέσματα των κυπριακών εκλογών είναι: ΑΚΕΛ 32,86%, ΔΗΣΥ 31,85%, ΔΗΚΟ 19,69%.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy