Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο CyprusNews.eu

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς στο CyprusNews Media Group.

Η ναυαρχίδα του συγκροτήματος μας, μετά από την ίδρυση της το 2010, δέχεται την μεγαλύτερη τεχνολογική αναβάθμιση από ποτέ.

Όσο το συγκρότημα μεγάλωνε και προστίθονταν νέα brands και συνεργάτες, τόσο πιο δύσκολο μας ήταν να απεγκλωβιστούμε από την αρχική μορφή του CyprusNews.eu, που βέβαια για τη χρονιά ίδρυσης του ήταν πρωτοποριακό μεν αλλά σιγά σιγά άρχισε να δείχνει την ηλικία του.

Από σήμερα λοιπόν, περήφανα σας παρουσιάζουμε την νέα μορφή του CyprusNews.eu, κρατώντας όμως τις βασικές λειτουργίες  με εύκολη πλοήγηση για το χρήστη σταθερές.

Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε ένα site τελευταίας τεχνολογίας στο backend με συνεχώς ανανεωμένο περιεχόμενο και πλήρως φιλικό σε κάθε είδους συσκευή.

Σας ευχαριστούμε για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη σας και υποσχόμαστε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά για τη δική σας ενημέρωση.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν επιπρόσθετες αλλαγές στο CyprusNews.eu

Δημήτρης Δημητρίου
Εκτελεστικός Διευθυντής
CyprusNews Media Group

Φωτογραφία της ημέρας

tisrkomonako

Μονακό. Ανάλογα με το μέγεθός του το κρατίδιο είναι διάσημο για ένα σωρό πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά για το ετήσιο φεστιβάλ τσίρκων που κάνει. Η νεαρή καλλιτέχνις ποζάρει για το φακό με αφορμή ακριβώς αυτό, το 43ο Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ήξερες ότι...

Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό.

Σήμερα


Πέμπτη
17
Ιανουαρίου
2019

Γιορτάζουν : Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης, Θεόδουλος, Θεόδουλη

1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2

Ακολουθήστε μας

facebook twiter google p linkin