fbpx

Δικάζουν πατριώτες που μας ωθούν από πίσω… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

monadikos

Άλλος ένας μεγάλος πατριώτης πολιτικός οδηγείται στα δικαστήρια (έπειτα από σκευωρία φυσικά) διότι τάχα προσπάθησε να κλέψει το ελληνικό δημόσιο αποκρύβοντας περιουσιακά του στοιχεία.

Αν είναι δυνατόν να είναι κλέφτης της πατρίδας του ένας τόσο μεγάλος πατριώτης! Που μυρίζεται από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά τα σατανικά σχέδια λύσης του Κυπριακού και τα απορρίπτει πριν καν σκάσουν μακριά στον ορίζοντα.

Αυτός ο θερμός πατριώτης που εδώ και 40 χρόνια προτιμά να κρατά τη μισή Κύπρο η Τουρκία μέχρι τη συντέλεια του κόσμου, κουβαλώντας εδώ εποίκους και στρατό κι ας γίνουν τριπλάσιοι οι Τούρκοι από εμάς, παρά να ρισκάρουμε να λύσουμε το Κυπριακό με μια λύση, με την οποία θα μας γελάσουν όλοι και θα μας την κάτσουν! Τούρκοι, Εγγλέζοι, Αμερικάνοι, Εβραίοι, Μασώνοι, Εξωγήινοι, Ζόμπι,   Walking Dead και άλλοι εχθροί της Κύπρου, που κοιμούνται και ξυπνούν κάθε μέρα με μόνη τους έγνοια να αφανίσουν αυτό τον περήφανο λαό. Αυτό τον ήρωα λαό που ξέρει να αντιστέκεται στους ξένους, διότι διαθέτει πατριώτες ηγέτες που τον σπρώχνουν από πίσω να αντιστέκεται, όπως ο Καρατζαφέρης, ο Τζοχατζόπουλος, ο Μιχαηλίδης, ο Χριστόδουλος, ο Βέργας και πολλοί άλλοι φυσικά, που ακόμη δεν μάθαμε πόσα έκλεψαν (τάχατες δηλαδή, διότι είναι όλα σκευωρίες).

Το πώς σπρώχνουν αυτό τον περήφανο λαό από πίσω (για να αντιστέκεται στους ξένους) τούτοι οι σπουδαίοι πατριώτες τόσα χρόνια και με ποιο ακριβώς μέλος τους σώματός τους, το αφήνω στη φαντασία σας…

Γράφει: Κωνσταντίνος Οδυσσέως


Φωτογραφία της ημέρας

deafestiatorio

Γκαρσόν! Οι τέσσερις από τους 15 υπαλλήλους του καφέ Pallet στο Ναϊρόμπι έχουν προβλήματα ακοής. Οι σερβιτόροι χρησιμοποιούν την νοηματική για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες και έχουν την διάθεση να μάθουν και μερικές βασικές λέξεις σε όσους θέλουν. EPA/DANIEL IRUNGU

Ήξερες ότι...

Γροιλανδία σημαίνει Πράσινη Χώρα.

Σήμερα


Δευτέρα
19
Αυγούστου
2019

Γιορτάζουν : Κανένας

1936
Δολοφονείται από τις δυνάμεις του Φράνκο ο Ισπανός ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
1942
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Πραγματοποιείται η αποτυχημένη απόβαση της Διέπης στη Γαλλία από Καναδικές δυνάμεις.
1945
Στο Βιετνάμ, οι Βιέτ Μινχ, με την καθοδήγηση του Χο Τσι Μινχ, παίρνουν τον έλεγχο του Ανόι.
1953
Η CIA βοηθά στην ανατροπή της κυβέρνησης του Μοχάμεντ Μοσαντέκ στο Ιράν και την επάνοδο του Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί.
1960
Με το σοβιετικό δορυφόρο Σπούτνικ 5 εκτοξεύονται στο διάστημα και οι σκυλίτσες Στρέλκα και Μπέλκα.
1973
Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος ορκίζεται «πρόεδρος» της Δημοκρατίας μετά το φαινομενικό και παράτυπο δημοψήφισμα της 29 Ιουλίου νομιμοποιώντας πολιτειακή αυθαιρεσία και διορίζοντας κυβέρνηση πολιτικού προσωπείου υπό τον Σπ. Μαρκεζίνη.
1988
Ιράν και Ιράκ συνάπτουν κατάπαυση του πυρός, μετά τον οκταετή μεταξύ τους πόλεμο.
1999
Στο Βελιγράδι, δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι κατεβαίνουν στους δρόμους ζητώντας της παραίτηση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy