fbpx

Δικάζουν πατριώτες που μας ωθούν από πίσω… Του Κωνσταντίνου Οδυσσέως

monadikos

Άλλος ένας μεγάλος πατριώτης πολιτικός οδηγείται στα δικαστήρια (έπειτα από σκευωρία φυσικά) διότι τάχα προσπάθησε να κλέψει το ελληνικό δημόσιο αποκρύβοντας περιουσιακά του στοιχεία.

Αν είναι δυνατόν να είναι κλέφτης της πατρίδας του ένας τόσο μεγάλος πατριώτης! Που μυρίζεται από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά τα σατανικά σχέδια λύσης του Κυπριακού και τα απορρίπτει πριν καν σκάσουν μακριά στον ορίζοντα.

Αυτός ο θερμός πατριώτης που εδώ και 40 χρόνια προτιμά να κρατά τη μισή Κύπρο η Τουρκία μέχρι τη συντέλεια του κόσμου, κουβαλώντας εδώ εποίκους και στρατό κι ας γίνουν τριπλάσιοι οι Τούρκοι από εμάς, παρά να ρισκάρουμε να λύσουμε το Κυπριακό με μια λύση, με την οποία θα μας γελάσουν όλοι και θα μας την κάτσουν! Τούρκοι, Εγγλέζοι, Αμερικάνοι, Εβραίοι, Μασώνοι, Εξωγήινοι, Ζόμπι,   Walking Dead και άλλοι εχθροί της Κύπρου, που κοιμούνται και ξυπνούν κάθε μέρα με μόνη τους έγνοια να αφανίσουν αυτό τον περήφανο λαό. Αυτό τον ήρωα λαό που ξέρει να αντιστέκεται στους ξένους, διότι διαθέτει πατριώτες ηγέτες που τον σπρώχνουν από πίσω να αντιστέκεται, όπως ο Καρατζαφέρης, ο Τζοχατζόπουλος, ο Μιχαηλίδης, ο Χριστόδουλος, ο Βέργας και πολλοί άλλοι φυσικά, που ακόμη δεν μάθαμε πόσα έκλεψαν (τάχατες δηλαδή, διότι είναι όλα σκευωρίες).

Το πώς σπρώχνουν αυτό τον περήφανο λαό από πίσω (για να αντιστέκεται στους ξένους) τούτοι οι σπουδαίοι πατριώτες τόσα χρόνια και με ποιο ακριβώς μέλος τους σώματός τους, το αφήνω στη φαντασία σας…

Γράφει: Κωνσταντίνος Οδυσσέως


Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρηγόρης Μπετόβεν. Και με αυτόν τον τρόπο στην Βόννη προσπαθούν να υπενθυμίσουν στους κατοίκους ότι το 2020 συμπληρώνονται 250 χρόνια από την γέννηση του σπουδαίου συνθέτη Ludwig van Beethoven (1770-1827) με εκδηλώσεις και εκθέσεις σε όλη την Γερμανία. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Ήξερες ότι...

Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.

Σήμερα


Δευτέρα
16
Δεκεμβρίου
2019

Γιορτάζουν : Θεοφανώ, Μόδεστος

1497
Ο εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα περνά το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας.
1707
Τελευταία καταγεγραμμένη έκρηξη του όρους Φούτζι στην Ιαπωνία.
1803
22 Σουλιώτισσες χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου και πέφτουν στο γκρεμό μαζί με τα παιδιά τους, για να μην παραδοθούν στους Τούρκους.
1885
Εγκαίνια της Ακαδημίας Αθηνών.
1915
O Γερμανός φυσικός και μαθηματικός Άλμπερτ Αϊνστάιν διατυπώνει τη «Θεωρία της Σχετικότητας»
1920
Σεισμός 8,5 βαθμών Ρίχτερ καταστρέφει την επαρχία της Κίνας Γκανσού και στοιχίζει τη ζωή σε 200.000 ανθρώπους.
1942
Ολοκαύτωμα: Ο Χάινριχ Χίμλερ διατάζει οι υπό εξόντωση Αθίγγανοι να μεταφέρονται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς.
1991
Ανεξαρτησία του Καζακστάν.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy