Anassa Hotel: διαχρονική αξία για πολυτέλεια και άνεση


Η χαλαρή ατμόσφαιρα και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας χαρίσουν αξέχαστες διακοπές

 

Συνδυάζοντας τον γνωστό, γοητευτικό και πολυτελή χαρακτήρα του με τις αναβαθμισμένες του υπηρεσίες, το διεθνώς φημισμένο θέρετρο της οικογένειας ξενοδοχείων της «Thanos Hotels & Resorts», είναι έτοιμο για ακόμη μία καλοκαιρινή σεζόν, να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες στους εκλεκτούς επισκέπτες του.

 

Όλα στους χώρους του Anassa είναι μελετημένα με σεβασμό προς τη φύση και στο περιβάλλον για καθαρή σκέψη, αυτοσυγκέντρωση και όμορφες στιγμές. Η ζεστασιά του χώρου, η κυπριακή φιλοξενία, η καλή και ποιοτική κουζίνα, αλλά και μια γεύση από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Το Anassa αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό όπου οι επισκέπτες επιστρέφουν ξανά και ξανά. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το απέραντο μπλε και να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε αρωματικούς κήπους, χαλαρώνοντας με ένα σάουντρακ από τιτιβίσματα πουλιών και ήχους από το απαλό κύμα της θάλασσας. Μέλος του Leading Hotels of the World, το ξενοδοχείο προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, παρέχοντας αναρίθμητες ανέσεις και δραστηριότητες. Για τους επισκέπτες με παιδιά, το πολυβραβευμένο Explorers Children's Club εξυπηρετεί παιδιά τεσσάρων ηλικιακών ομάδων, από 4 μηνών έως 12 ετών. Ειδικοί αναλαμβάνουν την επίβλεψη και ψυχαγωγία τους, ενώ οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Thalassa Spa - που έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ευεξίας στη Μεσόγειο - για πολυτελείς θεραπείες, φυσική περιποίηση δέρματος και μπάνιο με θαλασσινό και γλυκό νερό.

Ο πολυβραβευμένος Group Executive Chef, David Goodridge, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού που ποικίλει με κυπριακά και μεσογειακά πιάτα, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, ασιατικές γεύσεις αλλά και ιταλικές, για τους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας. «Η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας. Κάθε εστιατόριό σε όλα τα ξενοδοχεία μας έχει το δικό του μοναδικό concept και μέσα από αυτά εστιάζουμε στην εξέλιξη και τη δημιουργικότητα, πάντα με σεβασμό στην παράδοση. Συνεργαζόμαστε στενά με τους ντόπιους προμηθευτές μας και χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα τοπικά προϊόντα. Ένα άλλο βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας είναι το προσωπικό μας. Επενδύουμε στην εκπαίδευσή τους και είναι σημαντικό να νιώθουν ότι είναι μέρος του οράματος μας».

Οι επιλεγμένες εμπειρίες που παρέχει επίσης το ξενοδοχείο, μεταφέρουν την ουσία ενός νησιού γεμάτου μύθο, πολιτισμό και παράδοση. Το Anassa προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές εμπειρίες που έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάσουν, να εκπαιδεύσουν και να εμπνεύσουν. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τη φυσική ομορφιά της Κύπρου, να δοκιμάσουν υπέροχα κρασιά τοπικής παραγωγής και να παρακολουθήσουν μαθήματα κεραμικής από έμπειρους καλλιτέχνες. 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Κυριακή
28
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών

Γιορτάζουν : Μάγνος, Μάγνα, Μαγνής, Βάια, Βάιος, Βάγια, Βαία, Δάφνη, Δάφνης

1926
Ίδρυση του Π.Α.Ο.Κ..
1932
Ανακοινώνεται η χρήση εμβολίου κατά του κίτρινου πυρετού σε ανθρώπους.
1992
Κάνει πρεμιέρα η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.
1993
Το αεροπλάνο που μετέφερε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ζάμπια στο Ντακάρ της Σενεγάλης, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κύπελλου του 1994, εκρύγνηται στον αερά, κοντά στο Λιμπερβίλ της Γκαμπόν. Καί οι 30 επιβάτες της πτήσης βρήκαν τραγικό θάνατο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy