alexia koutnouri Γεννήθηκα τον Σεπτέμβρη του 1974 στη Λεμεσό, εκεί όπου βρέθηκαν πρόσφυγες οι γονείς μου μετά την εισβολή. Η καταγωγή μου είναι από δύο χωριά της Επαρχίας Κερύνειας, το Δίκωμο και το Βουνό.

Μεγάλωσα στο Στρόβολο στην επαρχία Λευκωσίας. Αποφοίτησα από την Αγγλική Σχολή και σπούδασα Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, στη Γερμανία. Με την επιστροφή μου στην Κύπρο έκανα την άσκησή μου στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας και παρακάθησα στις εξετάσεις του Νομικού Συμβουλίου. Τον Σεπτέμβρη του 1999 ξεκίνησα να εργάζομαι ως δικηγόρος. Από το 2007 είμαι συνέταιρος στο δικηγορικό γραφείο Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ. Από τον Οκτώβρη του 2020 είμαι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων. Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό ως ομιλήτρια και έχω νομικές δημοσιεύσεις σε διεθνείς εκδόσεις. Μιλώ ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Είμαι παντρεμένη με το δικηγόρο Νίκο Παπαευσταθίου και μαζί έχουμε μία κόρη, τη Λυδία.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Kazipur, Μπανγκλαντές: Άνθρωποι ξεφορτώνουν άχυρο από ένα μικρό φορτηγό στην περιφέρεια Kazipur Upazila, στο Μπανγκλαντές. Syed Mahabubul Kader/Zuma Press/Rex/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Οι HΠA αγόρασαν την Αλάσκα από τη Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Μανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια.

Σήμερα


Τρίτη
23
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Γιορτάζουν : Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γεωργία, Γιωργία, Γεωργούλα, Γωγώ

1941
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ελλάδα υπογράφει ανακωχή με τη Γερμανία.
1967
Ο Σογιούζ 1 εκτοξεύεται σε τροχιά μεταφέροντας τον κοσμοναύτη Βλαντιμίρ Κομάρωφ, ο οποίος σκοτώνεται κατά την επάνοδο στη Γη.
1999
Αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβαρδίζουν το κτίριο τής σερβικής ραδιοτηλεόρασης (RTS), σκοτώνοντας 16 εργαζόμενους σε αυτήν.
2010
Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy