Vakis CharalambousΟ Βάκης Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1986, είναι 30 χρονών και κατάγεται από το Δάλι.

 

Είναι μέλος του ΑΚΕΛ από το 2005 και σήμερα μέλος της Επιτροπής Υπαίθρου ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας. Από το 2014 είναι μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΕΔΟΝ και τον Ιούλιο του 2015 εκλέγηκε ως Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ.

 

Είναι απόφοιτος τους Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, αναμίχθηκε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα αναπτύσσοντας δράση μέσα από τις τάξεις της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών όπου διετέλεσε και ως πρόεδρος. Υπήρξε μέλος και αντιπρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Αθήνας και μέλος της Γραμματείας της Παγκύπριας Ομοσπονδίας  Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ).

 

Από το 2009 μέχρι το 2012 διετέλεσε μέλος της Γραμματέας του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2009, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2010 και μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας. Διετέλεσε Υπεύθυνος του Τμήματος Νέων Εργαζομένων της ΕΔΟΝ, Υπεύθυνος του Μορφωτικού Γραφείου του ΚΣ της ΕΔΟΝ και Υπεύθυνος του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του ΚΣ της ΕΔΟΝ.

 

Συμμετέχει ως μέλος στο Συμβουλευτικό Όργανο για Αξιολόγηση Αιτήσεων Ένταξης στο ΣυΝΚ (Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου).

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Τρίτη
30
Απριλίου
2024

Γιορτάζουν : Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ, Ασημίνα, Ασημάκης, Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα, Δονάτος, Δονάτα, Ντονάτα, Ντονατέλα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα

1492
Η Ισπανία αναθέτει στον Χριστόφορο Κολόμβο να πραγματοποιήσει εξερευνήσεις.
1789
Ο Τζωρτζ Ουάσινγκτων ορκίζεται 1ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
1803
Η Αγορά της Λουιζιάνα: Οι Ηνωμένες Πολιτείες αγοράζουν την περιοχή της Λουιζιάνα από τη Γαλλία για 15 εκατομμύρια δολάρια, υπερδιπλασιάζοντας μέσα σε μια μέρα την έκταση του νέου κράτους.
1975
Οι Βιετκόνγκ καταλαμβάνουν τη Σαϊγκόν, τερματίζοντας την κατοχή του Βιετνάμ και τον μακροχρόνιο πόλεμο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy