Γεννήθηκε στη Λεμεσό, μόλις η χώρα συμπλήρωνε την πρώτη δεκαετία τραγικής διχοτόμησης. Η πρώτη του επαφή με την πολιτική επικαιρότητα ήταν το σκάνδαλο Κοσκωτά το '91. Η μοναδική μέχρι σήμερα ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση δίκης! Από τότε φέρει το παιδικό τραύμα της αυταπάτης πως μια μέρα η διαπλοκή θα ξεκολλήσει από το γυαλί και θα βρεθεί στα σίδερα…

Το 2004 οι απογοητευτικές εξάρσεις λαϊκισμού και η απώλεια της ελπίδας τον στέλνουν στην Αθήνα. Ολοκληρώνει με υποτροφία τις σπουδές του στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2008 σε πείσμα των καιρών και της ανεργίας προσλαμβάνεται σε μεγάλο ελεγκτικό οίκο με έδρα την Αθήνα. Εγγράφεται ως Ασκούμενος ορκωτός ελεγκτής στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος και γίνεται κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου ACCA.

Είναι ενεργός πολίτης στην Αθήνα της κρίσης, των μνημονίων και των αγανακτισμένων. Bιώνει την Ελλάδα της ευημερίας, της ανάπτυξης μα και της ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ συμμετέχει στα πρώτα βήματα της πρωτοβουλίας για σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου επί του ελληνικού δημόσιου χρέους. Η χώρα όμως είχε ήδη πάρει το δρόμο της.

Αποφασίζει να πάρει τον δικό του, και προσθέτει στις σπουδές του μεταπτυχιακό στη Νομική με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, με εμπειρία στον τουριστικό τομέα, στην εστίαση, στην διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητα και στο λιανικό εμπόριο.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Οι πρώην Βρετανίδες Ολυμπιακές καλλιτεχνικές κολυμβήτριες Asha Randall και Katie Clark εμφανίζονται μαζί με τις Sisy Wang και Emily Kuhl σε μία μεγάλη δεξαμενή νερού για να σηματοδοτήσουν τις 100 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Matt Crossick/PA Media Assignments

Ήξερες ότι...

Οι επιστήμονες πίστευαν κάποτε πως αν ποτέ έφτιαχναν μια ατομική βόμβα, αυτή θα ήταν τόσο μεγάλη, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στο στόχο με πλοίο. Σήμερα υπάρχουν πυρηνικές βόμβες ισχύος 1 κιλοτόνου, οι οποίες ζυγίζουν περίπου 6 κιλά.

Σήμερα


Πέμπτη
18
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Γιορτάζουν : Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα

1906
Σεισμός μεγέθους 7,9 βαθμών Ρίχτερ καταστρέφει την πόλη του Σαν Φρανσίσκο.
1946
Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.
1954
Ο Γκαμάλ Άμπντελ Νάσερ καταλαμβάνει την εξουσία στην Αίγυπτο
1980
Ιδρύεται η Δημοκρατία της Ζιμπάμπουε.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy