Ο Κυριάκος Χατζηττοφής γεννήθηκε το 1960 στην κατεχόμενη Λύση και μετά την τουρκική εισβολή, η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στη Λεμεσό. Είναι νυμφευμένος με την Ελένη Λάμπρου (από τη Μόρφου) και έχουν δύο γιους.

 

Με υποτροφία της Επιτροπής Υποτροφιών του Υπουργείου Οικονομικών σπούδασε στη Βουλγαρία όπου το 1986 έλαβε τον τίτλοΜSc στη Χημική Μηχανική.

 

Εργάστηκε αρχικά σε ιδιωτικές εταιρείες περισυλλογής και ανακύκλωσης χαρτιού και παραγωγής φυτοφαρμάκων. Το 1989 προσλήφθηκε στη ΛΟΕΛ ως υπεύθυνος παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Το 1990 έτυχε μετεκπαίδευσης στην τεχνολογία οινοποίησης κόκκινων κρασιών.

 

Το 1997, εξελέγη δήμαρχος του Δήμου Αγίου Αθανασίου και επανεξελέγη το 2001 και 2006. Από το 1997 μέχρι το 2004 διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων Κύπρου.Υπήρξε μέλος του Ε.Σ. της ΕΔΟΝ Λεμεσού, της Επιτροπής Πόλης και του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησηςτου ΑΚΕΛ Λεμεσού. Είναι μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λεμεσού και μέλος της Κ.Ε. και του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

 

Από το 1991 μέχρι το 1996, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγίου Αθανασίου και μέλος της Σχολικής Εφορείας Λύσης. Είναι μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού-Αμαθούντας, του Συμβούλιου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού και του Πολεοδομικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης χώρων διάθεσης ήΑξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λεμεσού.

 

Από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι μέλος της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βενετία, Ιταλία: Άνθρωποι διαμαρτύρονται κατά της εισαγωγής ενός συστήματος εγγραφής και της επιβολής τέλους στους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη για μία ημέρα, το οποίο προορίζεται για τη διατήρηση της λιμνοθάλασσας της πόλης. Manuel Silvestri/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Σήμερα


Σάββατο
27
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

Γιορτάζουν :Λάζαρος, Λάζος

1810
Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν συνθέτει το διάσημο κομμάτι "Für Elise".
1981
Κυκλοφορεί το πρώτο ποντίκι από την Xerox PARC.
1992
Σχηματίζεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας από την ένωση Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy