Φωτογραφία της ημέρας

kidcineΛιλιπούτειοι σινεφίλ. Ενας κινηματογράφος φτιαγμένος αποκλειστικά για παιδιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στην Καλιφόρνια. Τo Cinepolis εκτός από τα αναπαυτικά καθίσματα θα έχει και ξαπλώστρες, όπου οι μικροί θεατές θα μπορούν να δουν την ταινία στην αγκαλιά της μαμάς και στο πλάι θα υπάρχει και ένας παιδότοπος για όσους βρουν την ταινία βαρετή. REUTERS/Mike Blake

Ήξερες ότι...

Τον 3o αιώνα π.χ. οι αρχαίοι κάτοικοι της Ιταλίας φορούσαν μασέλες φτιαγμένες από δόντια ζώων.

 


Ο Γιώργος Σπανούδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη γνωστική και γλωσσική ανάπτυξη, τις μαθησιακές δυσκολίες και τις ψυχοφυσιολογικές βάσεις της αναπτυσσόμενης νοημοσύνης. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικές εργασίες σε τοπικά και διεθνή περιοδικά και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων. 

 

Στον «πάτο» της Ευρώπης. Του Γιώργου Σπανούδη

 

anti-nazi77

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της διεθνούς έρευνας PISA απασχόλησε την κυπριακή επικαιρότητα των τελευταίων ημερών μάλλον επιδερμικά καθώς αρκετά άρθρα αντί συστηματικής ανάλυσης περιορίστηκαν σε συνθηματολογία. 

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
28
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1566
Ιδρύεται η πόλη της Βαλέτα στη Μάλτα από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.
1802
Ο Χάινριχ Όλμπερς ανακαλύπτει τον αστεροειδή 2 Παλλάς, τον δεύτερο αστεροειδή που ανακαλύφθηκε ποτέ.
1930
Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα αλλάζουν το όνομα τους σε Ισταμπούλ και Άνκαρα.
1953
Στο Ισραήλ ο ηγέτης του κόμματος Καντίμα Εχούντ Ολμέρτ κερδίζει τις εκλογές.

Ακολουθήστε μας