andri demetriouΗ Άντρη Δημητρίου γεννήθηκε το 1960 στη Λευκωσία και κατάγεται από τη Μόρφου. Από το 1965 έζησε στην Αθήνα και επαναπατρίστηκε στην Κύπρο το 1988. Έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσεις στο Λονδίνο και φοίτησε σε Σχολή Καλών Τεχνών.

Από το 1981 μέχρι το 2007 εργάστηκε στον Τομέα του Τουρισμού σε αεροπορικές εταιρίες στην Αθήνα και την Κύπρο. Εργάστηκε επίσης ως εκπαιδεύτρια σε θέματα Τουρισμού σε κολλέγια στην Αθήνα και την Κύπρο. Από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζεται ως συνδικαλίστρια στη ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ.

Ήταν ιδρυτικό μέλος της Αγωνιστικής Κίνησης Κυπρίων Εργαζομένων και Επιστημόνων Αθήνας το 1980.

Εργάστηκε για δυο χρόνια εθελοντικά στην αντιπροσωπεία της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στην Αθήνα. Διετέλεσε επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ και Υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτισμού του κόμματος. Σήμερα, είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΗΔΗΚΕΚ.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέχρι σήμερα Γραμματέας της Μ.Κ.Ο. «Αμφίδρομο Χοροθέατρο». Διετέλεσε επίσης, μέλος του Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων και του ΚΕΝΘΕΑ.

Συμμετέχει στο Πολυπολιτισμικό Κέντρο Γυναικών εκ μέρους της ΠΕΟ και είναι εθελόντρια στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε πρόγραμμα παιδιών οικονομικών μεταναστών.

Ως αυτοδίδακτη ζωγράφος έχει συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα και Κύπρο.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ράφα, Λωρίδα της Γάζας: Εθελοντές του World Central Kitchen μαγειρεύουν φαγητό για τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους. AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Σήμερα


Δευτέρα
6
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Γιορτάζουν :Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

1527
Ισπανικά και γερμανικά στρατεύματα λεηλατούν τη Ρώμη.
1889
Ανοίγει για το κοινό ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι.
2004
Ολοκληρώνεται η δέκατη και τελευταία σεζόν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Τα Φιλαράκια.
2007
Ο Νικολά Σαρκοζί εκλέγεται Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy