1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ – «Από τη Γιαγιά στην Εγγονή» Κάτω Πύργος

 


1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ – «Από τη Γιαγιά στην Εγγονή» Κάτω Πύργος
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας στηρίζει με ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ «Από τη Γιαγιά στην Εγγονή», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 στην κεντρική πλατεία και το πάρκο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.  Πρόκειται για μια γιορτή αφιερωμένη στη διατήρηση και ανάδειξη της γαστρονομικής παράδοσης της Κύπρου και της Ελλάδας, μέσα από τη ζωντανή παρουσία συλλόγων και κοινοτήτων των δύο χωρών.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
4
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1054
Σημειώνεται έκρηξη υπερκαινοφενούς αστέρος, που παραμένει ορατή για μερικούς μήνες ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα υπολείμματα της έκρηξης σχηματίζουν το Νεφέλωμα του Καρκίνου.
1187
Ο Σαλαντίν συντρίβει τους Σταυροφόρους στη Μάχη του Χαττίν.
1776
Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
1884
Το Άγαλμα της Ελευθερίας παρουσιάζεται στις ΗΠΑ από τους Γάλλους.
2004
Τελικός Euro 2004. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ανεπανάληπτη και απρόσμενη επιτυχία στην Πορτογαλία για την Ελλάδα, που κατακτά το τρόπαιο νικώντας 1-0 τη διοργανώτρια.Το νικητήριο γκόλ για την Ελλάδα πέτυχε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά ο Άγγελος Χαριστέας.