Δωρεά ΣΥΛ στο θάλαμο αναφοράς Covid-19 του Γ.Ν. Λευκωσίας


Δωρεά ΣΥΛ στο θάλαμο αναφοράς Covid-19 του Γ.Ν. Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, στο πλαίσιο της Οργανικής Κοινωνικής Ευθύνης παρέδωσε 50 ειδικές στολές προστασίας από τον Covid-19 στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του θαλάμου αναφοράς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η προσφορά των ειδικών στολών αξίας τριών χιλιάδων ευρώ, αποτελεί πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Συμβουλίου. 

Τις ειδικές στολές, παρέδωσαν στους αρμόδιους του Γενικού Νοσοκομείου, την Πέμπτη 20 Μάϊου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδηλώσεων κα.

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αστυνομία του νερού: Σε αγρούς και αυλές, σε κήπους και πλυντήρια αυτοκινήτων, οι Γάλλοι αστυνομικοί του περιβάλλοντος καραδοκούν για τους παραβάτες. Οχι αυτούς που φαντάζεστε, που μολύνουν, που βάζουν φωτιές, που χρησιμοποιούν χωρίς έλεγχο εντομοκτόνα. Οχι τουλάχιστον μόνο αυτούς, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αστυνομικοί κάνουν αυστηρούς ελέγχους για την χρήση του νερού καταγγέλλοντας κάθε σπατάλη καθώς η Γαλλία βιώνει μια ιστορική περίοδο ξηρασίας. Η φωτό από καλλιέργειες στο Lesigny. REUTERS/Sarah Meyssonnier

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Σήμερα


Σάββατο
13
Αυγούστου
2022
Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων

Γιορτάζουν : Κανένας

1907
Το πρώτο ταξί κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
1949
Στη Γερμανία, δίνεται το δικαίωμα ψήφου σε 3 εκατομμύρια πρώην Ναζί.
1960
Την ανεξαρτησία της από τη Γαλλία ανακηρύσσει η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
1961
Χτίζεται το Τείχος του Βερολίνου
1992
Η Γιουγκοσλαβία αναγνωρίζει επίσημα τη Σλοβενία.
2004
Έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων: Αθήνα 2004.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy