Οι πιο αστείες εκφράσεις σκύλων [ΦΩΤΟ]


Οι πιο αστείες εκφράσεις σκύλων [ΦΩΤΟ]

Οι σκύλοι πολλές φορές μας χαρίζουν στιγμές γέλιου με τις εκφράσεις τους και τη συμπεριφορά τους.

Και η φωτογράφος Belinda Richards αποφάσισε να αποτυπώσει τις πιο αστείες εκφράσεις τους με το πρότζεκτ της «Dogs are the Best People».

«Τα τελευταία δυόμισι χρόνια που ασχολούμαι με τα ζώα και τα φωτογραφίζω, έχω παρατηρήσει ότι κάθε ζώο έχει τις δικές του ξεχωριστές αντιδράσεις , όπως και οι άνθρωποι», ανέφερε η Richards στο bored panda.

Η φωτογράφος

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρενόχληση: Τον θεό τους δεν έχουν μερικές φορές οι τουρίστες.33 ανθρώπους έδωσε στην αστυνομία το τμήμα Περιβάλλοντος της Χαβάης καθώς οι εικονιζόμενοι δεν δίστασαν να πάρουν στο κυνήγι (κολυμπώντας) ένα κοπάδι άγριων δελφινιών στο Honanau Bay με σκοπό μάλλον να ζήσουν αυθεντικές στιγμές. (Hawaii Department of Land and Natural Resources via AP)

Ήξερες ότι...

Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Βοναπάρτη, ο Τζερόμ Ναπολέων Βοναπάρτης, πέθανε το 1945, όταν μπερδεύτηκε στο λουρί του σκύλου του και έπεσε στο έδαφος.

Σήμερα


Σάββατο
1
Απριλίου
2023

Γιορτάζουν : Κανένας

1918
Ιδρύεται η Βρετανική Βασιλική Αεροπορία (ΡΑΦ), με στόλο 998 αεροπλάνων.
1924
Ο Αδόλφος Χίτλερ καταδικάζεται σε 5ετή φυλάκιση για τη συμμετοχή του στο κίνημα που έμεινε στην Ιστορία ως Πραξικόπημα της μπιραρίας, θα εκτίσει όμως μόνο 9 μήνες.
1955
Η οργάνωση ΕΟΚΑ ξεκινά ένοπλο αγώνα για ανεξαρτησία της Κύπρου από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένωση με την Ελλάδα.
1976
Ιδρύεται η εταιρεία πληροφορικής Apple.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy