Ιράν: Δολοφονήθηκαν δύο δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου – Οι υποθέσεις που χειρίζονταν
Ο ένοπλος που τους πυροβόλησε εντός του κτιρίου του ιρανικού Ανώτατου Δικαστηρίου αυτοκτόνησε αμέσως μετά, ενώ τραυματίστηκε κι ένας από τους σωματοφύλακες του ενός δικαστή.
Κάιρο, Αίγυπτος: Ένα από τα τέσσερα χάλκινα αγάλματα λιονταριών που βρίσκονται στο τέλος της εμβληματικής γέφυρας Κάσρ Ελ Νιλ, η οποία συνδέει την κεντρική πλατεία Ταχρίρ με το νησί Ζαμαλέκ (στο βάθος). Αντιπροσωπείες από τη Χαμάς, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αίγυπτο για συνομιλίες. Khaled Desouki/AFP/Getty Images
Ήξερες ότι...
«Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα» ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.