ΚΕ: Ανασχηματισμός με αποκλειστικό γνώμονα το κυβερνητικό πρόγραμμα

 


ΚΕ: Ανασχηματισμός με αποκλειστικό γνώμονα το κυβερνητικό πρόγραμμα

Ο ανασχηματισμός αποτελεί αποκλειστικό συνταγματικό δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και εντάσσεται στην προσπάθεια πλήρους υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης . Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι «σε καμία απολύτως περίπτωση» οι αλλαγές δεν επηρεάζουν την προετοιμασία για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Λετυμπιώτης τόνισε ότι ο ανασχηματισμός υπηρετεί την ανάγκη της αποτελεσματικής υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Εξέφρασε αρχικά την

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αμριτσάρ, Ινδία: Ένας καλλιτέχνης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια ζωγραφιά του Βλαντιμίρ Πούτιν, δίπλα σε πορτρέτα των 14 πρωθυπουργών της Ινδίας από την ανεξαρτησία της χώρας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Narinder Nanu/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τελ Αβίβ σημαίνει Λόφος της Άνοιξης.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
7
Δεκεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.