Xειροπέδες σε οικιακή βοηθό για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στη Λεμεσό

 


Xειροπέδες σε οικιακή βοηθό για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στη Λεμεσό

Συνελήφθη οικιακή βοηθός για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης– Η μητέρα υποψιάστηκε την φερόμενη δράστιδα και βρήκε τεκμήρια που φαίνεται να την «καίνε»

Μία σοκαριστική υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό που αφορά σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης από νεαρή οικιακή βοηθό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στις αρχές την 24χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθό, αφού εντόπισε συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία φαίνεται να την «καίνε».

Η 24χρονη ύποπτη οικιακή βοηθός

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κάιρο, Αίγυπτος: Ένα από τα τέσσερα χάλκινα αγάλματα λιονταριών που βρίσκονται στο τέλος της εμβληματικής γέφυρας Κάσρ Ελ Νιλ, η οποία συνδέει την κεντρική πλατεία Ταχρίρ με το νησί Ζαμαλέκ (στο βάθος). Αντιπροσωπείες από τη Χαμάς, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αίγυπτο για συνομιλίες. Khaled Desouki/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

«Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα» ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
7
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Βάκχος, Βάκχη, Βακχία, Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα, Σέργιος, Σεργία, Σεργιανή, Σεργιούλα

1820
Η Φιλική Εταιρεία αποφασίζει την επίσπευση της ενάρξεως της Επαναστάσεως και την κάθοδο του Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1886
Καταργείται η δουλεία στην Κούβα.
1919
Ιδρύεται η KLM, η παλαιότερη σήμερα αεροπορική εταιρεία.
1949
Ιδρύεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Ανατολικής Γερμανίας.
1958
Εκδηλώνεται πραξικόπημα στο Πακιστάν από τον πρόεδρο της χώρας, Ισκαντέρ Μιρζά.
1959
Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, μέσω του σοβιετικού δορυφόρου Ορμπίτνικ 1.
1986
Εκδίδεται το πρώτο φύλλο της βρετανικής εφημερίδας The Independent.
2003
Ο καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου στο ΑΠΘ Βασίλης Σκουρής γίνεται ο πρώτος Έλληνας πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.