45χρονος μαχαίρωσε τον 17χρονο γιο της συμβίας του στη Λεμεσό

 


45χρονος μαχαίρωσε τον 17χρονο γιο της συμβίας του στη Λεμεσό

Στην Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ανήλικος, μετά από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα από τον συμβίο της μητέρας του στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από λογομαχία, ο 45χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι τραυματίζοντας τον ανήλικο, ενώ τραύματα φέρει και η μητέρα του.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν επί τόπου, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 45χρονος. Στη σκηνή εντοπίστηκε και μαχαίρι.

Το πρωί ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ανσούν, Κίνα: Δοκιμές αντοχής στη Γέφυρα του Μεγάλου Φαραγγιού Χουατζιάνγκ, στην επαρχία Γκουϊτζόου – την ψηλότερη γέφυρα στον κόσμο. China News Service/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τη δεκαετία του ’20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
26
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Αδριανός, Αδριανή, Αδριάνα, Αντριάνα, Ανδριάννα, Ανδριαννή, Ναταλία, Ναταλίνα, Ναταλή, Νάταλι

1346
Κατά τη διάρκεια του Εκατονταετούς Πολέμου οι Άγγλοι νικούν τους Γάλλους στη Μάχη του Κρεσύ.
1821
Αγώνας Ανεξαρτησίας. Μάχη Βασιλικών - Φθιώτιδα (2η μέρα), ο Πανουργιάς και ο Γκούρας με 1000 άνδρες νικούν τον Μπαϊράμ Πασά που κατέβαινε από Μακεδονία επί κεφαλής 8.000 ανδρών προκειμένου να ενωθεί με τον Ομέρ Βρυώνη.
1883
Έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα στο νησί Ρακάτα της Ινδονησίας.
1915
Α Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Μπρεστ Λιτόφσκ.
1982
Η κυβέρνηση της Αργεντινής ήρε την απαγόρευση των πολιτικών κομμάτων της χώρας.
2007
Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Οι νεκροί υπερέβησαν τους 50.