Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Αντύπας


Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Νίκος Αντύπας

Κλείδωμα Άρθρου: 
Free

Εφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο θαυμάσιος συνθέτης και ντράμερ Νίκος Αντύπας. Νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στην εντατική, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.   Ξεκίνησε να παίζει  τη δεκαετία του 60, με μαθητικές γκρούπες στο Εβδομο Γυμνάσιο Παγκρατίου, όπου σπούδαζε. Το πρώτο μαθητικό συγκρότημα, στο οποίο έπαιζε κιθάρα, ονομαζόταν Blue Reflections.

Συνθέτης μεγάλων επιτυχιών και ντράμερ

title=

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σε μια προσωπική στιγμή «έπιασε» ο φακός τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι. Λίγο πιο μακριά από τους 40 ηγέτες όλου του κόσμου και τις συνοδείες τους στο εντυπωσιακό μουσείο Πράντο της Μαδρίτης, εκεί που παρέθεσε γεύμα ο Ισπανός πρωθυπουργός στους συμμετέχοντες στην σύνοδο του NATO. EPA/BALLESTEROS / POOL

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Σήμερα


Κυριακή
3
Ιουλίου
2022
Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Γιορτάζουν : Κανένας

324
Ο Μέγας Κωνσταντίνος νικά στη Μάχη της Αδριανούπολης τον Λικίνιο, ο οποίος διαφεύγει στο Βυζάντιο.
1608
Ο Γάλλος εξερευνητής Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν ιδρύει την Πόλη του Κεμπέκ.
1863
Κατά την τρίτη μέρα της Μάχης του Γκέτυσμπεργκ, αποτυγχάνει η τελευταία προσπάθεια του στρατηγού των Νοτίων, Ρόμπερτ Λη, να διασπάσει τις γραμμές του μετώπου των Βορείων, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η πιο σημαντική μάχη του Αμερικανικού Εμφυλίου.
1990
Η Λευκορωσία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Ε.Σ.Σ.Δ..

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy