Συλλαλητήριο – Τέμπη / Παρούσα και η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – «Ξέρω πώς είναι να ακούς το παιδί σου να εκλιπαρεί για βοήθεια»

 


Συλλαλητήριο – Τέμπη / Παρούσα και η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – «Ξέρω πώς είναι να ακούς το παιδί σου να εκλιπαρεί για βοήθεια»
Το «παρών» στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την τραγωδία των Τεμπών στο Σύνταγμα έδωσε και η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία έπεσε θύμα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
1
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Ελέσα,Εύκλεος, Ευκλεή, Ευκλέα, Μάρκελος, Σολομονή

1938
Ο Αδόλφος Χίτλερ κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων της 11ης Ολυμπιάδας.
1944
Η Άννα Φρανκ κάνει την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1981
Το MTV βγαίνει στον αέρα. Το πρώτο βίντεο κλιπ που μεταδίδει είναι το Video killed the radio star του συγκροτήματος Bungles.