ΚΥΠΡΟΣ: Ισοβίτης ζήτησε για δικηγόρο του έναν βαρυποινίτη

ΚΥΠΡΟΣ: Ισοβίτης ζήτησε για δικηγόρο του έναν βαρυποινίτη

Ο ισοβίτης έθεσε τρία αιτήματα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με έφεση την οποία άσκησε, ανάμεσα στα οποία, να εκπροσωπηθεί νομικά από βαρυποινίτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου» , ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, που εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης για τον πενταπλό φόνο που διαπράχθηκε το 2012 στην Αγία Νάπα, επιδίωξε εκπροσώπησή του σε άλλη ποινική υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας από βαρυποινίτη.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να επιτραπεί στον κατάδικο Ανδρέα Ονουφρίου να τον υπερασπιστεί. Ο Ονουφρίου, εκτίει ποινή φυλάκισης 20

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

metrotrheatro

25 σκηνές. Το «Θέατρο κατεβαίνει στο Μετρό» αποφάσισε το Center Meyerhold και οι ηθοποιοί, χορευτές και τραγουδιστές του στήσαν τις σκηνές τους σε 25 σταθμούς της Ρωσικής πρωτεύουσας. EPA/YURI KOCHETKOV

Ήξερες ότι...

Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.

Σήμερα


Πέμπτη
20
Ιουνίου
2019
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter