Πολύτιμο και αναγκαίο εργαλείο η αναλογιστική επιστήμη, λέει ο Δ. Συλλούρης

Πολύτιμο και αναγκαίο εργαλείο η αναλογιστική επιστήμη, λέει ο Δ. Συλλούρης

Η αναλογιστική επιστήμη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εντοπισμού, αξιολόγησης και διαχείρισης κινδύνων, ιδιαίτερα σε εποχές χρηματοοικονομικής κρίσης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως όσο η παγκοσμιοποιημένη οικονομία γίνεται και πιο πολύπλοκη η ανάγκη του αναλογιστή θα καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική, ιδιαίτερα σε θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων και συντάξεων.

  «Οι ραγδαίες εξελίξεις, οι μεταβολές, τα πολλαπλά και πολυποίκιλα προβλήματα, αλλά και οι προκλήσεις που αδιάλειπτα αναφύονται και αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες στον χρηματοοικονομικό, κοινωνικοπολιτικό, αλλά και

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

elalalaffa

Τα τρία ορφανά. Δεν μπόρεσαν να γνωρίσουν την μητέρα τους τα εικονιζόμενα ελαφάκια. Εγκυος ήταν όταν την χτύπησε αυτοκίνητο στην περιοχή Rhine-Neckar της Γερμανίας επισπεύδοντας την γέννα. Τα μικρά τα βρήκαν στον αυτοκινητόδρομο και τα έδωσαν σε καταφύγιο άγριων ζώων στο Huenfeld. Ilka Pissin/dpa via AP)

Ήξερες ότι...

Η μονομαχία στην Παραγουάη είναι νόμιμη, αρκεί και τα δύο μέρη να είναι δωρητές αίματος...

Σήμερα


Τρίτη
21
Μαΐου
2019
Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού

Γιορτάζουν :Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα

1864
Το Ιονικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ προσγειώνεται στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας την πρώτη πτήση χωρίς σταθμό πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στην Ιστορία.
1985
Γεννιούνται τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα..
2005
Η Ελλάδα κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
2006
Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter