Μάχη για τη ζωή της δίνει η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Μενίδι -Η αναφορά για παραμέληση

 


Μάχη για τη ζωή της δίνει η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Μενίδι -Η αναφορά για παραμέληση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» η 3χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν γύρω στις 20:00, σε καταυλισμό Ρομά στη συμβολή των οδών Σαράντα Μαρτύρων και Μελούνας, όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε το κορίτσι, την ώρα που ο οδηγός του προσπαθούσε να ξεπαρκάρει.

Η 3χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσειο και στη συνέχεια στο Παίδων «Αγλαΐα

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Καλκούτα, Ινδία: Πεζοί παρακολουθούν εργαζομένους να απομακρύνουν άγαλμα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα επανατοποθετηθεί σε ασφαλέστερο σημείο. Το γιγαντιαίο άγαλμα, που ανεγέρθηκε με αφορμή την επίσκεψη του Μέσι στην Ινδία πέρσι, ταλαντεύεται λόγω των ισχυρών ανέμων και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του, σύμφωνα με δήλωση τοπικού βουλευτή. Dibyangshu Sarkar/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα μαντίλια τσέπης «Puffs» δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις στη Γερμανία, γιατί «puffs» στα γερμανικά σημαίνει «οίκος ανοχής».

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
7
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1494
Ισπανία και Πορτογαλία υπογράφουν τη Συνθήκη της Τορδεσίγιας, μοιράζοντας τις κτήσεις τους στην Αμερική.
1892
Ο J.F. Palmer πατεντάρει το ποδήλατο με μεταλλική αλυσίδα.
1903
Στη Γαλλία ο καθηγητής Πιερ Κιουρί ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, το πολώνιο.
1923
Ευρύτατη Εθνοσυνέλευση στη Λευκωσία εγκρίνει ψήφισμα υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.
1929
Το Βατικανό γίνεται ανεξάρτητο κράτος - το μικρότερο στον κόσμο.
1943
Στη ναζιστική Γερμανία, ο καθηγητής Κλάουμπεργκ, αρχηγός τάγματος των Ες Ες, κοινοποιεί στο Χάινριχ Χίμλερ, ότι είχε αναπτύξει μία μέθοδο για την αποτελεσματική στείρωση των γυναικών χωρίς χειρουργική επέμβαση.
1965
Η SONY παρουσιάζει τη νέα εφεύρεση της, το βίντεο. Πρώτη τιμή: 995 δολάρια.
2003
Μεγάλη νίκη για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος. Κερδίζει με 1-0 την ομάδα της Ισπανίας στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μέσα στην Ισπανία. Αφετηρία για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.