Λάβρος ο Φαίδωνος: «Βρήκαν πρόσφορο έδαφος το ξηλωμένο κράτος, άλλοι με λερωμένα τα χέρια τους με στοχοποιήσουν με συκοφαντίες»

 


Λάβρος ο Φαίδωνος: «Βρήκαν πρόσφορο έδαφος το ξηλωμένο κράτος, άλλοι με λερωμένα τα χέρια τους με στοχοποιήσουν με συκοφαντίες»

Με μια εκτενή και ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση, ο Φαίδωνας Φαίδωνος καταγγέλλει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο «συντονισμένου και ανελέητου πολέμου» από τον Ιανουάριο του 2026, κάνοντας λόγο για προσπάθεια πολιτικής και ηθικής του εξόντωσης.

Υποστηρίζει ότι δέχεται συκοφαντικές επιθέσεις από κύκλους που, όπως αναφέρει, έχουν εκτεθεί στο παρελθόν μέσω των καταγγελιών του για σκάνδαλα και κακοδιαχείριση, ενώ παράλληλα αναφέρεται και σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση που τον αφορά.

Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μινεάπολις, Μινεσότα: Άτομα ντυμένα με στολές μολυβιών μεταφέρουν μία ξύστρα κατά τη διάρκεια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης ακονίσματος μολυβιών στη λίμνη Lake of the Isles. Steven Garcia/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η θανατική ποινή θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στον Κώδικα του βαβυλώνιου βασιλιά Χαμουραμπί τον 18ο αιώνα π.Χ.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
9
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Ροδάνθη, Ροζάνθη

1822
Κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, οι Τούρκοι παραδίδουν την Ακρόπολη των Αθηνών.
1920
Αρχίζει η προέλαση του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία.
2006
Έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδόσφαιρου στη Γερμανία.