Επανέρχεται το ΑΚΕΛ για το επίμαχο βίντεο: «Εκτός από παραιτήσεις, απαιτούνται και απαντήσεις»

 


Επανέρχεται το ΑΚΕΛ για το επίμαχο βίντεο: «Εκτός από παραιτήσεις, απαιτούνται και απαντήσεις»

Εκτός από τις -αργοπορημένες- παραιτήσεις, απαιτούνται και ειλικρινείς απαντήσεις τόνιζει σε νέα του ανακοίνωση το ΑΚΕΛ γύρω από το θέμα της λειτουργίας στο Προεδρικό μηχανισμού διαπλοκής και παράνομων χρηματοδοτήσεων κάτι που προκύπτει από τα λόγια των ίδιων των συνεργατών του κ. Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά απαντήσεις δεν δίνει στα καίρια ερωτήματα γύρω από τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις που τον αφορούν.

Εδώ και 24 ώρες το Προεδρικό αποφεύγει

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη του Βατικανού: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ συναντά τους Καθολικούς καρδινάλιους απ’ όλο τον κόσμο στο πλαίσιο διήμερης συνόδου, κατά την οποία κάλεσε τους ανώτερους κληρικούς να αποφύγουν τους διχασμούς στη 1,4 δισεκατομμυρίων πιστών Εκκλησία και να επικεντρωθούν στην προσέλκυση νέων πιστών. Simone Risoluti/Reuters

Ήξερες ότι...

Η Μεγάλη Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που κυκλοφόρησε γραμματόσημα, το 1840. Γι’ αυτό το λόγο είναι ακόμη η μόνη χώρα της οποίας το όνομα δεν αναγράφεται στα γραμματόσημά της.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
14
Ιανουαρίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1814
Η Δανία παραχωρεί τη Νορβηγία στη Σουηδία.
1941
Ο Έλληνας πυγμάχος Χριστοφορίδης κατακτά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή κατηγορίας βαρέων βαρών.
1953
Ο στρατάρχης Τίτο εκλέγεται πρώτος Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας.
1963
Η Γαλλία αρνείται την είσοδο της Βρετανίας στην ΕΟΚ.
1967
Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν ότι ο αμερικανικός στρατός διεξάγει πειράματα μικροβιολογικού πολέμου.
1991
Ο Σαντάμ Χουσεΐν καλεί τους συμπατριώτες του να αγωνιστούν μέχρι θανάτου για να μείνει το Ιράκ στο Κουβέιτ. Στη πρόσκληση αυτή τάχθηκαν υπέρ του Σαντάμ και οι ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
1993
120 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, υπογράφουν στο Παρίσι τη σύμβαση για την κατάργηση των χημικών όπλων.