Χρήστος Στυλιανίδης: «Επιχειρείται η πολιτική και ηθική μου εξόντωση – Αν προκληθώ, θα μιλήσω για το Κραν Μοντανά»

 


Χρήστος Στυλιανίδης: «Επιχειρείται η πολιτική και ηθική μου εξόντωση – Αν προκληθώ, θα μιλήσω για το Κραν Μοντανά»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων (2014-2019) Χρήστος Στυλιανίδης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη στάση του στο Κραν Μοντανά και τις αναφορές του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ο κ. Στυλιανίδης κάνει λόγο για «πολιτική και ηθική εξόντωση» του ίδιου από «ένα σύστημα που καθοδηγεί ο τέως πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης», ο οποίος –όπως αναφέρει– «έφερε την Κύπρο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρίσι, Γαλλία: Οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Γαλλίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Εμανουέλ Μακρόν, συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων. Eliot Blondet -Pool/SIPA/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Βιετνάμ σημαίνει Κράτος του Νότου.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
5
Δεκεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη

Γιορτάζουν : Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαββούλης, Σαβούλη

1990
Πρεμιέρα του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, Λόττο.
1995
Καθιερώνεται η σημερινή Σημαία της Ερυθραίας.
2005
Αποσύρονται τα τελευταία οχήματα του τύπου Routemaster, τα τελευταία λεωφορεία δηλαδή που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες του Λονδίνου.
2006
Πραξικόπημα στα νησιά Φίτζι, το τέταρτο μέσα στην τελευταία εικοσαετία. Την εξουσία καταλαμβάνει ο στρατιωτικός Φρανκ Μπαϊνιμαράμα.