Βουλευτές στην Ιταλία πιάστηκαν στα χέρια μετά από ψηφοφορία για συνταγματική μεταρρύθμιση - Δείτε βίντεο

 


Βουλευτές στην Ιταλία πιάστηκαν στα χέρια μετά από ψηφοφορία για συνταγματική μεταρρύθμιση - Δείτε βίντεο

Χάος επικράτησε στη Βουλή της Ιταλίας, καθώς διάφοροι βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια, έπειτα από ψηφοφορία που αφορά σε συνταγματική μεταρρύθμιση για τις εξουσίες των δικαστικών υπαλλήλων.

Αναλυτικότερα, η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τη μεταρρύθμιση με 243 ψήφους υπέρ και 109 κατά κατά την τρίτη ανάγνωση της ψηφοφορίας, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Μετά την ψηφοφορία, η πλειοψηφία των βουλευτών  χειροκρότησε  για το αποτέλεσμα και έπειτα ξέσπασε  φασαρία .

Συγκεκριμένα, το

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τόρκαμ, Πακιστάν: Αφγανοί πρόσφυγες περιμένουν την απέλασή τους καθώς φτάνουν με τα φορτηγά τους στα σύνορα Πακιστάν–Αφγανιστάν. Abdul Majeed/AFP/Getty

Ήξερες ότι...

Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
19
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω

1941
Ο γερμανικός στρατός καταλαμβάνει το Κίεβο μετά από 45 μέρες μαχών. Την ίδια μέρα, στο Ιράν, οι Βρετανοί καταλαμβάνουν την Τεχεράνη.
1970
Ο Έλληνας φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα, διαμαρτυρόμενος κατά της Χούντας στην Ελλάδα.
1983
Η νησιωτική χώρα της Καραϊβικής Άγιος Χριστόφορος και Νέβις ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
1995
Η Κροατία αποφασίζει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των Σέρβων και συμφωνεί με τη Βοσνία ότι μέσω πολιτικού διαλόγου θα διευθετηθεί το εδαφικό.
2002
Απόπειρα πραξικοπήματος σημειώνεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο Πρόεδρος Λοράν Μπαγκμπό απουσιάζει στην Ιταλία. Στη διάρκεια των συγκρούσεων σκοτώνονται δεκάδες ατόμων, ανάμεσά τους και ο πρώην δικτάτορας Ρομπέρ Γκουέι.
2006
Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη. Την εξουσία καταλαμβάνει ο Στρατηγός Σόντι Μπουνγιαρατγκλίν.