Ξανά στο ίδιο πάνελ Άντρος και Αβέρωφ – Η λήξη της θητείας τους, η «τιμωρία» των κομμάτων, το «ξεχασμένο» Κυπριακό και το… «αποκούμπι»

 


Ξανά στο ίδιο πάνελ Άντρος και Αβέρωφ – Η λήξη της θητείας τους, η «τιμωρία» των κομμάτων, το «ξεχασμένο» Κυπριακό και το… «αποκούμπι»

Συμπληρώνει 25 χρόνια στη Βουλή με τη λήξη της θητείας του ο τέως Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ενώ ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, κλείνει 23,5 καθώς είχε παραιτηθεί για ένα διάστημα από τη βουλευτική έδρα όταν είχε διοριστεί υπουργός Συγκοινωνιών.

Οι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αμριτσάρ, Ινδία: Ένας καλλιτέχνης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια ζωγραφιά του Βλαντιμίρ Πούτιν, δίπλα σε πορτρέτα των 14 πρωθυπουργών της Ινδίας από την ανεξαρτησία της χώρας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Narinder Nanu/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τελ Αβίβ σημαίνει Λόφος της Άνοιξης.

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
6
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Νικόλαος, Νικολέττα, Νικόλας, Νίκος, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης

1917
Μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι του Χάλιφαξ (Καναδάς) προκαλεί 3.000 νεκρούς, 6.000 τραυματίες και 30.000 άστεγους.
1920
Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Α επανέρχεται στην Ελλάδα και αποκαθίσταται στον θρόνο.
2008
Ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας δολοφονεί τον δεκαπεντάχρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια. Ακολουθούν επεισόδια σε όλη την χώρα.